Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 22:17

Мистри написа:
1982 написа:
honda написа:От изброените от теб футболисти никой не дойде в Левски срещу трансферна сума.

Да, де, ама нали знаеш какви заплати взимаха ??! Бомбастични за нашите стандарти. ;)

Продължаваш с глупостите.Първо бяха трансферните суми, сега заплати, а после -защо сме при аматьорите?Беги на Орлов мост да протестираш. :lol: Или беше там с 200-те наркомани.Или ти е далече от Лъвов мост? :mrgreen:

Какво за трансферните суми, пиша и за двете - трансферни суми, и заплати, но, ето ти, сега се порових, тоя Гаучо е купен за 1 милион щатски долара, не помня колко беше тогавашният курс на долара, но са си към 2 млн. лева. Георги Бачев беше купен, ако не се лъжа, за около 1 милион лева, за Джъстис Кристофър пак 500 000, тоест около 1 милион лева, дори Данаил Бачков е струвал над 1 милион лева .... и т.н., и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 22:20

Ето ти от 7 дни спорт малко трансферни суми, не знам доколко са верни, но ги цитирам:

Нешко Милованович от Беласица - 1 млн. лева
Саша Зимонич от Обилич 750 000 марки
М. Савич също от Обилич 600 000 марки
Георги Бачев от Славия 1.25 млн долара (а аз написах доста по-малка сума :oops: :oops: )

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 21 апр 2016 22:23

honda написа:
iliev72 написа:И така не разбрах колко билета са раздали Тонев и ко от тези които уж са обявили за продадени ?!
На Наско колко билета му дадоха - 10 , 100 или много повече за да раздаде на приятелите покерджии.
И едва ли само на Наско са правени такива подаръци ;)
ММ1914 и Раковски ли ви даден на ДЮШ като компенсация ?! Вземи се скрий някъде. Колко години ползвате Раковски без да сте дали и 1лв дори за ремонт ?! 20г според колко наем и за ремонти дължите на МВР за да ползвате Раковски ?! ако си платите този масраф ще трябва обявите фалит !
Sin4ec като искаш да гледаме реално на нещата хайде да видим колко ще има на следващият ви домакински мач , а не на този на откриването на трибуната.Няма какво да се лъжем минимум 50%(като знаем Тонев какъв е процента нормално е да бъде между 70-80) от хората на този мач ще са с покани , а не с купени билети !

Тук малко си се объркал. Би трябвало да знаеш ,че с покани и акредитации е една много малка част от новия сектор А- около 200 места. Всичко останали са билети. Би ли ни обяснил какъв интерес има Левски да раздава билети след като за всеки билет(без значение дали е продаден или е раздаден ) клуба плаща акциз.
Отделно строителителните компании също ще следят колко билета се продават и колко човека реално са в сектора.

И я ме светни как строителните компании броя продадените билети ?! И все пак май забравяш , че за всички спонсори ще има покани и за техните служители и т.н. и едва ли всички ще ги пуснат в VIP-а !
Щом искаш да вярваш , че за единият мач трибуната ще е пълна , а не следващият няма да има кой да те напусва и че това не се прави с покани , а хората са си купили билетите. Вярвай !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 апр 2016 22:25

1982 написа:
honda написа:От изброените от теб футболисти никой не дойде в Левски срещу трансферна сума.

Да, де, ама нали знаеш какви заплати взимаха ??! Бомбастични за нашите стандарти. ;)

Ами когато вземаш футболист без трансферна сума ,без мениджърска комисионна и без плащане на ръка на футболиста( публична тайна е че за да привлечеш един футболист без трансферна сума или срещу минимална сума се броят пари на ръка "под масата" -по онова време не по-малко от 200 хил. долара). Можеш да си позволиш да плащаш по-висока заплата. А и тези футболисти идваха в повечето случаи по средата на сезона, понеже нямаха отбор и за тях и за Левски беше по-добре да са в Левски и да тренират и играят ,докато си намерят отбор . Примерно В.Радимов мисля ,че игра 2 мача ,той беше отсранен от Н.Сираков и отиде в другия отбор на М.Чорни- Криля Советов. Както примерно и Гаучо и О.Темиле.
Като примерно заплатите на Г.Лавал и Дж.Кристофър наистина бяха баснословни ,но те реално не се плащаха от Левски, а лично от М.Чорни или по-точно от неговата агенция.
Аз не виждам нищо лошо собственика и спонсор на един клуб да налива пари в него.
Между другото как ти се струва еврейна М.Чорни да харчи пари безогледно?
Повярвай ми доста съм работил с евреи ,някои от които с възможности съизмерими с тези на М.Чорни,но пари не се харчат безпричинно.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 апр 2016 22:34

1982 написа:Ето ти от 7 дни спорт малко трансферни суми, не знам доколко са верни, но ги цитирам:

Георги Бачев от Славия 1.25 млн долара (а аз написах доста по-малка сума :oops: :oops: )

Да кажем,че не са много далеч от истината. Точно заради тези трансфери Н.Сираков за една вечер остаря с 10 години и се събуди без коса ;) . Съвсем случайно в тях са намесени неговия кумец Коце Маца и неговия приятел В.Стефанов(по онова време бяха дупе и гащи)
Да виждаш тук споменати имента ,които аз ти споменах ;) .
Иначе Г.Бачев дойде в Левски през 1999г, Н.Милованович в началото на 2000г, Савич в края на 2000г(бе взет за заместник на Пажин), Зимунич през 2003г.
И за тези четиримцата Левски е броил по-малко отколкото ЦСКА за Лима и Соуса.
Последна промяна от honda на 21 апр 2016 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 22:43

honda написа:
1982 написа:Ето ти от 7 дни спорт малко трансферни суми, не знам доколко са верни, но ги цитирам:

Да кажем,че не са много далеч от истината. Точно заради тези трансфери Н.Сираков за една вечер остаря с 10 години и се събуди без коса ;) . Съвсем случайно в тях са намесени неговия кумец Коце Маца и неговия приятел В.Стефанов(по онова време бяха дупе и гащи)

Не, аз, доколкото знам, Сираков пострада заради трансфера на Пажин в Коджаелиспор. Там турците са платили едни пари, но Левски е получил само част от тях. И Чорни случайно разбира при едно запитване към, или от турците, сега не съм много сигурен. И, също така, мисля че и Бай Миле е бил намесен в далаверата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 апр 2016 23:03

1982 написа:
honda написа:

Не, аз, доколкото знам, Сираков пострада заради трансфера на Пажин в Коджаелиспор. Там турците са платили едни пари, но Левски е получил само част от тях. И Чорни случайно разбира при едно запитване към, или от турците, сега не съм много сигурен. И, също така, мисля че и Бай Миле е бил намесен в далаверата.

Основно заради трансферите на тези четиримата ,които споменах.Между другото каква е тази валута марка през 2003?
Посочената сума за Зимунич е приблизтелно точно, само валутата не е точна .
За Пажин- в момента на трансфера на практика Пажин беше отсранен от отбора и какъвто и да е трансфер беше добре дошъл. Далаверите се правят при входящите трансфери. При изходяш трансфер далавера се прави много по-трудно. Все пак Сираков не е подписвал договорите и много трудно може да се разбере с който и да е да плати сума различа от тази записана в договора.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 апр 2016 23:14

iliev72 написа:
honda написа:
iliev72 написа:И така не разбрах колко билета са раздали Тонев и ко от тези които уж са обявили за продадени ?!
На Наско колко билета му дадоха - 10 , 100 или много повече за да раздаде на приятелите покерджии.
И едва ли само на Наско са правени такива подаръци ;)
ММ1914 и Раковски ли ви даден на ДЮШ като компенсация ?! Вземи се скрий някъде. Колко години ползвате Раковски без да сте дали и 1лв дори за ремонт ?! 20г според колко наем и за ремонти дължите на МВР за да ползвате Раковски ?! ако си платите този масраф ще трябва обявите фалит !
Sin4ec като искаш да гледаме реално на нещата хайде да видим колко ще има на следващият ви домакински мач , а не на този на откриването на трибуната.Няма какво да се лъжем минимум 50%(като знаем Тонев какъв е процента нормално е да бъде между 70-80) от хората на този мач ще са с покани , а не с купени билети !

Тук малко си се объркал. Би трябвало да знаеш ,че с покани и акредитации е една много малка част от новия сектор А- около 200 места. Всичко останали са билети. Би ли ни обяснил какъв интерес има Левски да раздава билети след като за всеки билет(без значение дали е продаден или е раздаден ) клуба плаща акциз.
Отделно строителителните компании също ще следят колко билета се продават и колко човека реално са в сектора.

И я ме светни как строителните компании броя продадените билети ?! И все пак май забравяш , че за всички спонсори ще има покани и за техните служители и т.н. и едва ли всички ще ги пуснат в VIP-а !
Щом искаш да вярваш , че за единият мач трибуната ще е пълна , а не следващият няма да има кой да те напусва и че това не се прави с покани , а хората са си купили билетите. Вярвай !

Как се броят продадените билети?- Много сложен въпрос ;) .
Напълно нормално е спонсорите да бъдат с покани и във ВИП-а. Но вече ти писах,че бройката им не е голяма . При добро желание можеше да провериш в тикетпро как върви продажбата на болети.
Все още очаквам отговор на въпроса какъв интерес има Левски да подарява билети ,след като плаща акциз за всеки един билет?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 23:16

honda написа:Основно заради трансферите на тези четиримата ,които споменах.Между другото каква е тази валута марка през 2003?
Посочената сума за Зимунич е приблизтелно точно, само валутата не е точна .

Е, не знам, казах ти, сумите са цитат от "7 дни лъжи", не твърдя със сигурност, че са такива, нито за валутата. Просто ориентировъчно.

honda написа:За Пажин- в момента на трансфера на практика Пажин беше отсранен от отбора и какъвто и да е трансфер беше добре дошъл. Далаверите се правят при входящите трансфери. При изходяш трансфер далавера се прави много по-трудно. Все пак Сираков не е подписвал договорите и много трудно може да се разбере с който и да е да плати сума различа от тази записана в договора.

Прави се, прави, особено ако имаш човек и от отсрещната страна по трансфера. Неслучайно споменах покойния Бай Миле, който, предполагам знаеш, имаше дебели връзки в Сърбия и Турция. Там е отклонена, доколкото знам, над половината от платената реална сума. Пък, как са си я делкали, не знам вече. :mrgreen: :mrgreen:

Също, доколкото знам, на погребението на Бай Миле, доста странно е бил и Баждеков, явно му е бил близък и той, чудно по каква линия ... :roll:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 22 апр 2016 09:14

ММ1914 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:Ех, левскари, защо пак извъртате нещата? Вие сте като Прокуратурата и случая със записите на Каките. Няма значение какво има на записите, важното е, че те са НЕПРАВОМЕРНО направени. Все едно македонците да казват за техните изтекли записи, че са нелегални, а не да се вдигат на протести.

Човекът го казва правилно, тоя сезон дори имахте мач с под 1000 човека публика. Това ли е "отбора на народа"? Тонев оня ден пак се хвали, че "отбора на народа" имал нова трибуна......Сърдите се, когато и Чичо Венци казва истината. Сега псувате малкия Батков. И? Ще напълните стадиона в събота, не заради Левски, а защото ще играе с Лудогорец. Защото мразите Лц. Защо на другите мачове не е пълен стадиона? Нали сте финансово обезпечени, купихте си играчи и т.н.?
Факти ли е, че на Герена идват все по-малко хора? - Факт е.
Факт ли е, че много хора спряха да идват заради новото ръководство? - Факт е.

Когато Батков ви водеше в ШЛ и ЛЕ, се радвахте, сега той бил виновен. Айде стига. Още си спомням едно предаване по Гонг, в което той казваше че трябва пред него е документа за заплати, който той подписва в момента за първия отбор......350 000лв на месец. Тогава бяха Генков и сие в отбора.....кой ги доведе? Батков или спортния директор?

Мразя в червата си ЦСКА, но дори баща ми(който си е прекъснал навремето следването заради мачовете на Левски) ми се обади вчера и каза, тия слагат моя Левски в малкия си джоб.
[/offtopic]
Селски, нали си гледаш болярите? Защо гледате в нашата паница?
Едно уточнение всеки отбор кандидатствал за евросубсидии по програмата за развитие на селските райони, как трябва да бъде наричан?
Кой и колко хора идват на Герена, дали е твоя грижа? Колко хора хора ходят на мачове на твоя отбор и в коя дивизия сте честно казано ама никак не ме интересува.
Доказана ***** като Венциславия, няма как да е мерило за който и да е отбор.
Малкия Батков си е папагал, а ние папагалите много си ги обичаме, толкова много че ги пратихме два пъти в Б група.
Стадиона сме го пълнили и пак ще го пълним, ти се погрижи за твоят отбор, там тема да си пуснал, мнение да си изказал? Май не само екипът, а и възпитанието и венците са ти лилави.

Ооооо гражданино, програмата не е за селски райони, а за изостанали в развитието си региони. Тъй като в България само София се смята за развита(защо ли?), всички останали региони се водят изостанали, включително Варна, Пловдив, Бургас и т.н.
Не ми дреме колко ходите. Ама всеки, който каже нещата в прав текст, вие сте контра. Ревете, че сте много, ама и про гостувания не може да напълните сектора( за разлика от чорбарите). Биете се в грурдите, че сте ОТБОРА НА НАРОДА, ама ако под НАРО разбирам 2-3 000 човека дето ходят на Герена......то в "селата" ходят повече хора на мач. Три години всеки ден се пише за тая прословута трибуна....хората стадион за 90 000 вдигнаха за 2 , вие една трибунка.....и то без козирка ХАХАХАХАХАХ
Тъпото, че се радвате на такъв медиен и държавен комфорт, а вие не го осъзнавате и не подкрепяте отбора си. Те и Лц пълнят Васил Левски, ама.....веднъж годишно, ако и вие си пълните стадиона веднъж годишно, не сте по-различни от тях, няма и защо да им се присмивате.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Свободна зона”