Отстраниха Местан от ДПС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Отстраниха Местан от ДПС

Мнениеот diplomat » 26 дек 2015 20:18

Вал написа:
THE G.A.M.E написа:Ако Турция искаха да заграбят наши земи, щяха да се пробват преди да станем членки на НАТО и ЕС, когато и също така направихме съкращения в Армията си.
Борбата е за влияние, не толкова за територии.

И въобще не иде реч за Турция, а за исляма, като цяло, който "трябва да надделее над християнството в Европа".
Цитирам по-памет думи на Кадафи.

Не знаеш ли че "Ислямът" са Турция и Саудитска Арабия? Все наши "съюзници". Иначе странен аватар на Шефилд Юнайтед. Поне да беше Шефилд Уензди заради може би най-добрият играч на острова на всички времена - Крис Уодъл?

Паднах от стола след прочетеното. :shock: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 26 дек 2015 20:36

diplomat написа:
Вал написа:
THE G.A.M.E написа:Ако Турция искаха да заграбят наши земи, щяха да се пробват преди да станем членки на НАТО и ЕС, когато и също така направихме съкращения в Армията си.

И въобще не иде реч за Турция, а за исляма, като цяло, който "трябва да надделее над християнството в Европа".

Не знаеш ли че "Ислямът" са Турция и Саудитска Арабия? Все наши "съюзници". Иначе странен аватар на Шефилд Юнайтед. Поне да беше Шефилд Уензди заради може би най-добрият играч на острова на всички времена - Крис Уодъл?

Малко да се ограмотиш:
http://www.sporting-heroes.net/football ... up_a12371/

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 дек 2015 20:48

diplomat написа:
Вал написа:

Крис Уодъл беше уникален играч! Бърз, техничен... нищо общо с английските дървета. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 дек 2015 20:54

Вал написа:Не знаеш ли че "Ислямът" са Турция и Саудитска Арабия? Все наши "съюзници".

Няма кротък ислям.
Има малки изключения, които само потвърждават правилото.
Иран и Пакистан, също са доста опасни за християнството страни.
Инак Турция и С.А. може и да се водят "съюзници", но те уверявам, че за много голяма част от обществата в ЕС и НАТО, това не така.
Тоест, съюзници са само на книга, независимо от напъните на няколко полит. плъха в "Големите сили", да ги четкат.

Вал написа:Иначе странен аватар на Шефилд Юнайтед.

Много е интересна историята за това, как станах фен на "Остриетата", но не е мястото.
Ще напиша само, че се случи във вече далечната 92-ра, като се запалих по-тях заради една добра серия от резултати, когато бяха последни в старата "Първа Дивизия", ако не бъркам нещо името.
Тогава нямаше как да се запаля заради играч или стил на игра, просто защото нямаше преки предавания на английски мачове.
Черпех инфо от... Имаше едно списание "Албион".
Даже в последствие разбрах, че имат червено в екипите си, но това не ме отказа от симпатиите ми. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 дек 2015 20:58

THE G.A.M.E написа:
Вал написа:Не знаеш ли че "Ислямът" са Турция и Саудитска Арабия? Все наши "съюзници".

Няма кротък ислям.
Има малки изключения, които само потвърждават правилото.
Иран и Пакистан, също са доста опасни за християнството страни.
Инак Турция и С.А. може и да се водят "съюзници",

Кой,КОЙ ни бил съюзник?
Саудитска Арабия?

Ахахахахахахахахахах,разбирате го тва животинче политиката,момчета, няма спор......
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 дек 2015 21:01

Цецо Чука написа:Кой,КОЙ ни бил съюзник?
Саудитска Арабия?

Ахахахахахахахахахах,разбирате го тва животинче политиката,момчета, няма спор......

Що мене си цитирал, след като колегата ги опреличи на съюзници ? :?
Аз съм сложил кавички ... :roll:
А колегата най-вероятно има в предвид това, че Щатите са съюзници със саудите.
От там вероятно връзка - САЩ/НАТО.

Аз съм далеч от идеята С.А. и Турция да са ни ( да се разбира и на цяла Европа ) каквито и да било реални съюзници
Това е несериозно даже и да се помисли.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 дек 2015 21:11

THE G.A.M.E написа:Аз съм далеч от идеята С.А. и Турция да са ни ( да се разбира и на цяла Европа ) каквито и да било реални съюзници
Това е несериозно даже и да се помисли.

Oркското кралство Саудитска Арабия, Турция и Катар СА Ислямска държава бе, кви съюзници.
С безценното съдействие на САЩ естествено.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 дек 2015 21:12

Вал написа:
diplomat написа:
Вал написа:

Малко да се ограмотиш:
http://www.sporting-heroes.net/football ... up_a12371/

Пич, не се излагай. Мога да ти изредя поне 30 футболиста по-добри от него от раз.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 дек 2015 21:18

Цецо Чука написа:Oркското кралство Саудитска Арабия, Турция и Катар СА Ислямска държава бе, кви съюзници.
С безценното съдействие на САЩ естествено.

Познавайки доста добре манталитетът и мисленето на 'Янките", на 99.99 % съм сигурен, че и те не смятат споменатите за съюзници.
Тези, споменатите, са просто инструмент - оръжие, което Щатите ползват за свои цели.
Да, безпринципно е, ама да не би подкрепата на Русия за сатрапа Саддам, и за съвременен ислямистки Иран, да е особено морална ?

За съжаление, в политиката е като във войната - няма принципи и правила.
Да не излезе, че защитавам едните или обвинявам другите, само напомням, че играта е такава. ;)
И чак се чудя, защо въобще се използва думата "съюзник" в днешно време.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 дек 2015 21:49

THE G.A.M.E написа:Да, безпринципно е, ама да не би подкрепата на Русия за сатрапа Саддам, и за съвременен ислямистки Иран, да е особено морална ?

Иран е около миллиард и половина пъти за предпочитане пред уродите Сауди,Турция и Катар, плюс минус така...
А Садам беше ужким първа дружка с Щатите докато не решиха да го похарчат.

Върни се в “Свободна зона”