Плевнелиев: "Тероризма може да бъде победен с толерантност"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Плевнелиев: "Тероризма може да бъде победен с толерантно
Тази тъпа толерантност почерни над 150 семейства във Франция. Поклон за невинните жертви и съчувствие към скръбта на близките им!!!
Точно тоя,толерантния ще пребори тероризма.Никому Господ и дай Боже да не се случва никъде повече,но най-вече у нас,щото с такива държавници като тоя........направо сме си обречени. Евала на Руссия и Путин! Той ще ги "толерира" терористите.И руснаците дадоха 200 невинни жертви във взривения самолет от Египет за Питера,но толерантния ни чехлю,тази ЦРУ-чна подлога,пък и мъглявите ни нац.меди една съчувствена дума не казаха.От сутрин до вечер само Париж гледаме......

1982 написа:action66 написа:irradeum написа:Всеки удар по демократичния свят е от полза на русия.Погледнете само форумa и ще видите радостта от удара срещу гейропа/кремълски термин/
И правилно.Русия е ценности,образование,култура,ред.ЕС е безпорядък,педерастия,африканци и азиатци на килограм,никаква икономическа полза за България.Да се връщаме по-бързо към корените си на изток.
Щото в Русия няма милиони мюсюлмани, педерасти, азиатци на килограм и т.н.
В Руссия има мнооого мюсулмани,но преди всичко те се гордеят,че са граждани на Русия...
ares написа:1982 написа:action66 написа:irradeum написа:Всеки удар по демократичния свят е от полза на русия.Погледнете само форумa и ще видите радостта от удара срещу гейропа/кремълски термин/
И правилно.Русия е ценности,образование,култура,ред.ЕС е безпорядък,педерастия,африканци и азиатци на килограм,никаква икономическа полза за България.Да се връщаме по-бързо към корените си на изток.
В Руссия има мнооого мюсулмани,но преди всичко те се гордеят,че са граждани на Русия...
Засега.
diplomat написа:ares написа:1982 написа:action66 написа:irradeum написа:Всеки удар по демократичния свят е от полза на русия.Погледнете само форумa и ще видите радостта от удара срещу гейропа/кремълски термин/
Засега.
Е, те нали се опитаха да буйстват, но бързо разбраха кой кара влака.

... и после внезапно си направих секуро.
Аз досега не съм чувал тероризма да се побеждава с толерантност!
А този нашия Чехльо е срам и позор за България!
atakista написа:Аз досега не съм чувал тероризма да се побеждава с толерантност!
Е ние ще сме първите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:atakista написа:Аз досега не съм чувал тероризма да се побеждава с толерантност!
Е ние ще сме първитеВидиш ли терорист тябва да му кажеш "Аллах Акбар" и да си сложиш фес или тюрбан, за да не нарушиш душевният му мир
Да им пикая на толерастията на еврогейците!
язе написа:Е, те нали се опитаха да буйстват, но бързо разбраха кой кара влака.
Но и в Русия броят им се увеличава с доста бързи темпове.
diplomat написа:язе написа:Е, те нали се опитаха да буйстват, но бързо разбраха кой кара влака.
Но и в Русия броят им се увеличава с доста бързи темпове.
Ми пак ще си повярват и бройката пак ще намалее.

... и после внезапно си направих секуро.