9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот Синьо сърце » 09 май 2015 19:42

Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 май 2015 19:42

язе написа:
Player написа:Фашист съм бил хахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не бе извънземен съм :mrgreen:
Путкин нито искам да го гледам, нито да го слушам. Интересува ме само кога ще ритне камбаната

Имаш някакви планове за след това или?

Ами ще е готин ден и ще ревете много :mrgreen: Малко ли е :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 май 2015 19:44

Кашчей написа:
Player написа:Фашист съм бил хахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не бе извънземен съм :mrgreen:
Путкин нито искам да го гледам, нито да го слушам. Интересува ме само кога ще ритне камбаната

Всеки избира начин да си покаже простотията и ти си избрал своят!

Русофил = тъпофил. Няма какво да се каже повече. Класически начин да покажеш колко си зле.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 май 2015 19:47

Player написа:
Кашчей написа:Русофил = тъпофил. Няма какво да се каже повече. Класически начин да покажеш колко си зле.

Педер.стче нещастно, ПНХ!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 09 май 2015 19:48

Кашчей написа:
Player написа:
HoUs4oOL написа:Индийската армия, която също взе участие в парада.
Изображение

Слонове имаше ли :mrgreen: Вече и на циганите ли се радвате :mrgreen:

Ако беше слушал речта на Путин нямаше да задаваш тъпи въпроси, но нищо не ме учудва у фашизоидите!

Путин каза и хубави неща, но и доста глупости. Как ще коментираш това за "просветената Европа", проспала фашизма, в светлината на пакта Молотов-Рибентроп и подялбата на Полша? А зверствата в Катин изобщо ги нямаше.
Виж сега - като искат да дрънкат оръжие и да плашат - да го правят, те това го могат. Да бяха направили поне един свестен автомобил. :mrgreen: Руския коментатор днес за всяко оръжие казваше, че няма аналог в света - хайде бе! Друго повече ме дразни - тука разни безродници се хвърлят да защитават Русия. Никой не казва и една дума за ген. Колев, например. Един истински българин, разгромил казашките сотни през ПСВ (въпреки, че е бесарабски българин). Той сигурно няма паметник в Стрелча. Ама ген. Жуков има, въпреки че едва ли е стъпвал в България (освен като окупатор). Че и наши войни козируваха пред паметника! Та за безродниците ми е думата - те не се делят на фили и фоби, те просто са антибългари!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 май 2015 19:50

Синьо сърце написа:
Player написа:
Кашчей написа:Русофил = тъпофил. Няма какво да се каже повече. Класически начин да покажеш колко си зле.

Педер.стче нещастно, ПНХ!

Ти пък къде се месиш без някой да те пита? И не ме вълнува какъв си педал ли си, нещастен ли си и прочие. Няма нужда на глас да казваш какъв си, още по-малко като на никой не му пука.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2015 19:51

Ето го и парада!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1syJIpzkVy8[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 май 2015 19:54

Player написа:
Ти пък къде се месиш без някой да те пита? И не ме вълнува какъв си педал ли си, нещастен ли си и прочие. Няма нужда на глас да казваш какъв си, още по-малко като на никой не му пука.

Бе гледай да не те завълнува. Боклук смрадлив. Хич и няма да се занимавам да те храня като ония другите, фашисктите боклуци! Е.и си майката и точка!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 май 2015 19:54

Възрастен написа:
Кашчей написа:
Player написа:

Ако беше слушал речта на Путин нямаше да задаваш тъпи въпроси, но нищо не ме учудва у фашизоидите!

Путин каза и хубави неща, но и доста глупости. Как ще коментираш това за "просветената Европа", проспала фашизма, в светлината на пакта Молотов-Рибентроп и подялбата на Полша? А зверствата в Катин изобщо ги нямаше.
Виж сега - като искат да дрънкат оръжие и да плашат - да го правят, те това го могат. Да бяха направили поне един свестен автомобил. :mrgreen: Руския коментатор днес за всяко оръжие казваше, че няма аналог в света - хайде бе! Друго повече ме дразни - тука разни безродници се хвърлят да защитават Русия. Никой не казва и една дума за ген. Колев, например. Един истински българин, разгромил казашките сотни през ПСВ (въпреки, че е бесарабски българин). Той сигурно няма паметник в Стрелча. Ама ген. Жуков има, въпреки че едва ли е стъпвал в България (освен като окупатор). Че и наши войни козируваха пред паметника! Та за безродниците ми е думата - те не се делят на фили и фоби, те просто са антибългари!

Аз ще ти кажа какви са най-точно - уроди! Ще се кланят на поробители и най-големия убиец в историята. Жалки роби уродливи. Да им пикая на паметниците и парадите смотани.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 19:59

Възрастен написа:
Кашчей написа:
Player написа:
Изображение

Нееее...Европа въобще не е проспала фашизма и нацизма, особено нацизма. Влизането в демилитаризираната зона с над стохилядна войска е прието нормално, при положение, че според Версай Германия може да има максимум 100 000 войска, без артилерия, ВВС, танкове. Анексът на Австрия, Судетите, после на цяла Чехословакия..изобщо не е проспиване. След 1-и септември обявяват война, но само толкова-стоят и гледат, до юни 1940-а
Евем ти и западната демокрация!
Какво общо имат казашките сотни 25-30 години преди това? Нещо за генерал Вазов да споменават през същата война..Росица или някоя друга проевропейска политическа *****?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”