Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот ticha i vladislav » 02 дек 2014 09:32

И кво праим ся с Големийо шлем?
Изхарчиха едни милиарди взети от нашия гръб ,за да имат такива като Гоце и Р.Овч какво да набутват в КТБ и накрая да се получи 0-лев резултат за България.
Много ги търпим!!!
Черно море-първият шампион по футбол в България

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2014 09:33

Естествено че Русия ще спре тоя мега проект.
След решението на ОПЕК миналата седмица ( който се интересува, ще провери за какво иде реч ) ... Положението в Русия е - "Пари нема, действайте".
С други думи, руската икономика е в колапс ...
Алекс Милер ( президента на "Газпром" ) ... Още миналата седмица подхвърли, че проектът най-вероятно трябва да се прекрати, за по-добри времена.

Не знам кой-к'во вижда, ама аз в обвинението на Путин, че заради нас се прекратява проекта, виждам единствено оправдание за собствена несъстоятелност.
Към момента, с оглед кризата в руската икономика, Ю.И. не е рентабилен.
Изкарват ни виновни, без вина.
Политиците ни от всякаква боя, са казвали, че Ю.И. ще е полезен за България, но при определени условия.

И след като сме зависими ( по-думи на Володята ) ... Що обвинява нас, а не ЕК ?
Въобще... Страшно несериозно изказване.
Да не говорим, че в Русия се шушука, че Путин сам е взел решението, без консултации, нито с икономическият министър, нито с Милер, нито с "Думата".
Да видим дали това няма да доведе и до политическа криза в Р.Ф.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2014 09:35

W84me написа:Договор за 400 милиарда подписа с Китай, надали е много зле...

Съдейки по-събитията в Хонгконг, Китай и те са "цъфнали" ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 дек 2014 09:40

FLANKER написа:Добро утро!
Стига с този шистов газ.Това ще е най- голямото безумие. Поляците изгониха шистовата мафия.Шеврон потрива ръце за Източна Украйна, но там му го набиха.Истината е , че не си знаем интересите, или по- точно интересите си ги знаят едни гробокопачи на България.Жал ми е за народа, но народа сам си е виновен.
Потвърдена е новината, че Европа ще си плаща горивото в рубли.Е , Господа демократи- шах с руската пешка и мат.
П.П Ние очакваме поредния сезон на " зрелището"Биг брадър и сме над тези неща.Прочетох мнението на Стрелеца и го поздравявам.Мисля, че след неговото мнение, няма какво да се добави.

Как ще се плаща в рубли? :mrgreen: Това е самоубийство!
Аболютно трябва да се проучи имаме ли залежи и така! Току виж изскочи нещо не само откъм шисти, ами и откъм Черно Море!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 02 дек 2014 09:41

Хиляди тръби за ЮП вече са разтоварени на пристанищата във Варна и Бургас и ПРОДЪЛЖАВАТ да пристигат още и още,само това мога да кажа.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 дек 2014 09:41

W84me написа:
THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Потвърдена е новината, че Европа ще си плаща горивото в рубли.Е , Господа демократи- шах с руската пешка и мат.

"Мат с руската пешка"... :lol:
Нали знаеш, че пешката е най-слабата фигура в шаха ?

С коя по-точно рубла ще плаща ЕС, тая дето миналата седмица претърпя нов рекорден спад ли ?
Не знам за какво се пъне Володята, но щом опря да снимки с Ер Доган, работата не е на добре.

Договор за 400 милиарда подписа с Китай, надали е много зле...

Да и руски анализатори казаха, че са на загуба... щото цената на газта била обвързана с цената на петрола.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 дек 2014 09:44

soko82 написа:Хиляди тръби за ЮП вече са разтоварени на пристанищата във Варна и Бургас и ПРОДЪЛЖАВАТ да пристигат още и още,само това мога да кажа.

Това е точно така, още август пристигнаха първите.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Wildbunch
Контакти:

Мнениеот Wildbunch » 02 дек 2014 09:46

Щели сме да загубим 400 милиона годишно! Енергетиката ни като е изцяло зависима от Русия от другите проекти хаир да сме видели? Единствено ще загубят някои продажни хора комисионните си, българският народ ще спечели не от руски пари, а от намаляване на енергийната зависимост от Русия.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 02 дек 2014 09:47

Браво , най-после. По този начин няма да се унищожава част от земята и природата в България. Браво на ''Газпром''.
Последна промяна от sirius123 на 02 дек 2014 09:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 02 дек 2014 09:48

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Потвърдена е новината, че Европа ще си плаща горивото в рубли.Е , Господа демократи- шах с руската пешка и мат.

"Мат с руската пешка"... :lol:
Нали знаеш, че пешката е най-слабата фигура в шаха ?

С коя по-точно рубла ще плаща ЕС, тая дето миналата седмица претърпя нов рекорден спад ли ?
Не знам за какво се пъне Володята, но щом опря да снимки с Ер Доган, работата не е на добре.

Па те У Европата имат ЗЛАТНИ рубли, останали от царско време. :lol:
Не знам защо се връзвате на елементарни ходове на руснак.
Тяхната политика винаги е била такава-арогантна, силова, надменна, но в стил "на ти си парцалките , дай си ми куклите".
Вече с тропане с обувка по трибуната не става . :mrgreen:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Върни се в “Свободна зона”