Каква е вашата религизона принадлежност? :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Каква е вашата религизона принадлежност? :)

Мнениеот El Grande Capitan » 18 окт 2013 21:56

nam_si_koy написа:Дори откровено сбърканите послания на Конфуций са били от полза на негови ученици да осъзнаят че пият от чашата със сладка отрова и са станали по-късно ученици на Лао Дзъ

Хохох, хайде да не стигаме чак толко далеч-в тая тема има камара хора които не могат да схванат дори напълно очевидните и елементарни послания на книгата Elementary Road to Heaven for Dummies-a.k.a. Новия Завет, дето всичко е обяснено като за 6 годишни, не очаквай да разберат и една милионна от Дао Дъ Дзин, която,убеден съм ще бъде определена като "ебати неразбираемите тъпотии,братле"..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 18 окт 2013 22:08

Jürgen написа:Ако ставаше с молитва всички щяхме да живеем в рая бе :lol: ! И да сме безсмъртни! Защо все цитираш Библията? Задачата ти е да ми дадеш нормални примери,от човешкият опит,не да ми говориш за чудесата на Христос!

Защото не схващаш значението на думата "молитва" по правилния начин затова.

Молитва не е да идеш в църквата да палнеш свещичка и да кажеш:Аре бе Боже,моля ти се да ми излезе фиша от тотото тая неделя бе,аре да фана 12 мача в колонка,найш колко свещи ше накупа още... :mrgreen: :mrgreen:

В цялата история на света на пръстите сигурно на двете ми ръце се броят хората които НАИСТИНА са можели да се молят, което за мен е същото като изпадането в МНОГО дълбока медитация. Такива хора живеят едновременно тук и отвъд и затова хич не бих се и учудил ако част от тея описаните "чудеса" са си били факти.
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 18 окт 2013 22:09

El Grande Capitan написа:Малко за разведряване на обстановката и за дане става твърде сериозно :mrgreen: :mrgreen: :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KN-8G0HCD5U[/youtube]

Това също е добро!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=91DSNL1BEeY[/youtube]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 окт 2013 22:09

El Grande Capitan написа:
Jürgen написа:Ако ставаше с молитва всички щяхме да живеем в рая бе :lol: ! И да сме безсмъртни! Защо все цитираш Библията? Задачата ти е да ми дадеш нормални примери,от човешкият опит,не да ми говориш за чудесата на Христос!

Защото не схващаш значението на думата "молитва" по правилния начин затова.

Молитва не е да идеш в църквата да палнеш свещичка и да кажеш:Аре бе Боже,моля ти се да ми излезе фиша от тотото тая неделя бе,аре да фана 12 мача в колонка,найш колко свещи ше накупа още... :mrgreen: :mrgreen:

В цялата история на света на пръстите сигурно на двете ми ръце се броят хората които НАИСТИНА са можели да се молят, което за мен е същото като изпадането в МНОГО дълбока медитация. Такива хора живеят едновременно тук и отвъд и затова хич не бих се и учудил ако част от тея описаните "чудеса" са си били факти.

Пич,между МОЛИТВА и МЕДИТАЦИЯ разликата е колкото от небето до земята :!:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 18 окт 2013 22:13

Jürgen написа:Пич,между МОЛИТВА и МЕДИТАЦИЯ разликата е колкото от небето до земята :!:

Абсолютно не е!
И двете са посягане в една и съща посока,ама не очаквам да ме разбереш...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 окт 2013 22:25

Jürgen написа:Пич,между МОЛИТВА и МЕДИТАЦИЯ разликата е колкото от небето до земята :!:

Абсолютно не е!

При молитвата се молиш,а при медитацията се съсредоточаваш върху нещо,нали така? Аз единственото общо което виждам е,че и двете могат да ти донесат известно спокойствие...ама дотук.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 18 окт 2013 22:28

Jürgen написа:при медитацията се съсредоточаваш върху нещо,нали така?

Не.. :mrgreen: :mrgreen:
Нали ти казах че няма да го разбереш... :mrgreen:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 окт 2013 22:35

Jürgen написа:при медитацията се съсредоточаваш върху нещо,нали така?

Не.. :mrgreen: :mrgreen:
Нали ти казах че няма да го разбереш... :mrgreen:

Е опитай се да го обясниш де :lol: !

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2013 22:37

Абсолютно не е!

И при двете силни енергийни полета. Така поне сочат енергийните измервания. :mrgreen:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 18 окт 2013 22:48

Jürgen написа:Е опитай се да го обясниш де :lol: !

Ами на практика няма АБСОЛЮТНО никаква разлика между това, да повтаряш Иисусовата молитва (най-хубавата молитва ЕВЪР): Господи Иисусе Христе помилуй ме (да,това е всичко, пет думи, няма намесени дай ми тва,дай ми онова), или Ом мани падме хум (примерно,или някоя от другите яки мантри)...

Повтарям бавно: НЯМА.....АБСОЛЮТНО.....НИКАКВА.....РАЗЛИКА........

Върни се в “Свободна зона”