Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tirion
Контакти:

Re: Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !

Мнениеот tirion » 29 юли 2013 22:15

По 30 лева на човек и включена храна и превоз организиран.Цели села са били там.Циркът е настъпил когато на хората им се приходило по нужда а нямало тоалетни.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

daniel875
Контакти:

Re: Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !

Мнениеот daniel875 » 31 юли 2013 19:29

tprodanov написа:
daniel875 написа: Четвъртата точка е голям майтап. Мога да говоря четири езика, така че мисли какво пишеш.
Както ти казах, не се сравнявай с мен, защото е безсмислено. Аз си имам действително, а не мнимо, самочувствие.

Това е трета точка :mrgreen:
Ставаш все по-жалък, а конкретиката е нулева. Казах ти преди - почивай. А то май стана - потъвай. Приятно търсене на запетайките...

:shock: Ти си бил бедствие, а спориш с друг. Представям си колко много "знае" сина ти. Времето ще покаже дали наистина нещо знае, а не когато е на три години. Ако след петнайсет години е научил достатъчно от училище, значи има стойност като човек. Ако не, значи няма да го брои никой.
То и твоята конкретика е нулева, само ти си мислиш, че имаш право.
Жив и здрав! Спори с човек, който знае по - малко от теб, а не с такъв, който е наясно много повече с доста неща. Тогава ще изглеждаш и по - умен, ще имаш повече самочувствие.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Свободна зона”