Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

СТАМАТ

Re: Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Мнениеот СТАМАТ » 28 май 2013 18:35

dunavfc написа:Не мога да разбера,защо пушачите и непушачите се слагат на една и съща везна и някой се опитва да изтъкне това,че трябва да има баланс между тях ?
Само на мен ли ми струва най-нормалното нещо да не се гледа еднакво на хората,които пушат и тези които не го правят ? Кое трябва да се толерира и да се приема ?
Аз имам поне 10-на приятели и познати,които от въвеждането на забраната или ограничиха силно цигарите или напълно ги спряха,ако още 10 хил. души са постъпили по същият начин,това е нещо наистина прекрасно.

Хората претендиращи,че им се ограничава свободата,да се опитат в центъра на Амстердам или Лондон да се разхождат с бира или уиски в ръка и да си жулят най-спокойно,да видят как ще се отнесат там с тях...

Там в Амстердам, някой може да те хване НЕЖНО ЗА РЪЧИЧКАТА и да иска да те почерпи тревичка защото е разрешено, но ние сме си българи и сме поизостанали:)))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 18:41

Първо в Холандия не може да се пуши трева,както си мислят повечето хора,все едно ние тука пушим цигари.Но дори и да беше така,кои са другите страни в които е позволено ? Аз се сещам само за Холандия и някой щати на САЩ,това може ли да обобщи,каквото и да е било ?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот dreben23 » 28 май 2013 18:47

CTAHKO написа:
До сега ходих заради измислените гербаджийски дискриминационни закони.Сега баницата се обърна и непушачите трябва да си научат мястото в обществото,а то е в най-отдалечения ъгъл на заведението,оградени със стъкла,като прокажните или пък у тях като ученичките и зубърчетата 8-)

Може ли ме фанете за цигарата, ще ви изолираме вас в ъгъла като прокажени, да не разнасяте повече пболести по хората. :)

Анкетата е красноречива- искаме здрава нация! ;)
Последна промяна от dreben23 на 28 май 2013 18:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 18:48

dunavfc написа:Първо в Холандия не може да се пуши трева,както си мислят повечето хора,все едно ние тука пушим цигари.Но дори и да беше така,кои са другите страни в които е позволено ? Аз се сещам само за Холандия и някой щати на САЩ,това може ли да обобщи,каквото и да е било ?

Що не ме изпратиш да се разхождам в Швейцария 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 28 май 2013 18:48

dunavfc написа:Първо в Холандия не може да се пуши трева,както си мислят повечето хора,все едно ние тука пушим цигари.Но дори и да беше така,кои са другите страни в които е позволено ? Аз се сещам само за Холандия и някой щати на САЩ,това може ли да обобщи,каквото и да е било ?

Аз разбирам свободата и демокрацията така: Бай Иван си е направил СОБСТВЕНА КРЪЧМА, СЪС СВОИ ПАРИ И ЖЕЛАЕ ТАМ ДА ВЛИЗАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ХОРА ТЪРПЯЩИ ТЮТЮНЕВ ДИМ!!! МОЖЕ ЛИ, БАЙ МУНЧО, СЪСТАВИТЕЛЯ НА ЗАКОНИ, ДА МУ КАЖЕ В ТВОЯТА КРЪЧМА ЩЕ ВЛИЗАТ КАКВИТО ХОРА АЗ КАЖА И СПОРЕД МОЯ ЗАКОН?????? А??????
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 18:49

dreben23 написа:
CTAHKO написа:
До сега ходих заради измислените гербаджийски дискриминационни закони.Сега баницата се обърна и непушачите трябва да си научат мястото в обществото,а то е в най-отдалечения ъгъл на заведението,оградени със стъкла,като прокажните или пък у тях като ученичките и зубърчетата 8-)

Може ли ме фанете за цигарата, ще ви изолираме вас в ъгъла като прокажени, да не разнасяте повече пболести по хората. :)

Анкетата е красноречива- искаме здрава нация! ;)

Щото пък от както спря да се пуши в заведенията и стана безсмъртен,нали 8-)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 май 2013 18:53

Единственото умно нещо правено в последните години и те естествено го развалиха. Не знам,кои бяха мързеливите гъзове,които толкова се унижаваха от излизането навън. Не знам защо от приятелите ми пушачи поне 60% бяха много доволни,че може да отидеш на бар или клуб без да се задушаваш и да ти сълзят очите. Ха да видим ресторантьорите колко ще спечелят сега,че нали отливът на клиенти беше големия проблем. Накараха хората да набутат пари в електронни цигари и сега си обърнаха гъзовете. Ама така е,когато лобитата дърпат конците :roll: Това беше най-хубавата година за клиентите в заведенията за хранене. Хубавото е,че идва лято и мога да си пия биричката навън и да не ми дреме за дим и пушек. Зимата просто няма да ходя на клуб. Всеки който е бил в Строежа,Шипката и т.н. знае за какво става дума.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 май 2013 18:55

CTAHKO написа:

Само да не те хванат мама и тати,че пушиш,че голям бой ще ядеш. Хахахаха..Ей,смешни хора :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 18:58

groti написа:Зимата просто няма да ходя на клуб. Всеки който е бил в Строежа,Шипката и т.н. знае за какво става дума.

Супер :!: Един паразит по-малко 8-) Не само че знаем,ами знаем и колко им падна работата ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 май 2013 19:03

CTAHKO написа:
groti написа:Зимата просто няма да ходя на клуб. Всеки който е бил в Строежа,Шипката и т.н. знае за какво става дума.

Супер :!: Един паразит по-малко 8-) Не само че знаем,ами знаем и колко им падна работата ;)

Абе,като ти гледам смешния аватар и ми е ясен кой е паразитът. И чакайте да приемат закона.После да не сте с кафяви нослета ;)
110 години любов!

Върни се в “Свободна зона”