kartago написа:голям маж ли си бе ? ако не си модератор знаиеш ли кав бои ше та биа сички , фърфалак такъв
Това е казано за мене! Та чакам си аз боИ, да ма биАт, и дали сАм мАж въобще! И да ма биЙ сички?! ...... Е нема такъв тъпак!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kartago написа:голям маж ли си бе ? ако не си модератор знаиеш ли кав бои ше та биа сички , фърфалак такъв
Това е казано за мене! Та чакам си аз боИ, да ма биАт, и дали сАм мАж въобще! И да ма биЙ сички?! ...... Е нема такъв тъпак!
slavia_forever написа:kartago написа:голям маж ли си бе ? ако не си модератор знаиеш ли кав бои ше та биа сички , фърфалак такъв
Ти ШТо нИ мО обИасни, чИ мАж сА пишИ с "Ш"?![]()
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:slavia_forever написа:kartago написа:голям маж ли си бе ? ако не си модератор знаиеш ли кав бои ше та биа сички , фърфалак такъв
Ти ШТо нИ мО обИасни, чИ мАж сА пишИ с "Ш"?![]()
![]()
becks32milan написа:Форум ГОнг ли ? Какво е това ?
Уейн Рууни написа:Фен съм на Юнайтед, но според мен Фалкао не ви е нужен, защото разликата м/у него и Стъридж е поне 3 класи. А за Коул съм съгласен с теб, но и Бертранд може да го заместни, но наистина не е готов.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
ivailopetkov25 написа:голям маж ли си бе ? ако не си модератор знаиеш ли кав бои ше та биа сички , фърфалак такъв
kartago написа:ivailopetkov25 написа:голям маж ли си бе ? ако не си модератор знаиеш ли кав бои ше та биа сички , фърфалак такъв
Интересно словосъчетание!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
becks32milan написа:Rofles написа:Утре не съм на даскало, защото е ден на града на Перник и днеска мога да се отдам на почивка![]()
Бъди готов да напуснеш къщата си към 3 часа ..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], slash1912 и 6 госта