Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот RedeviL » 18 юли 2012 20:41

ББ направил ли е изявление?Дянков пътувал за Бургас.. :shock:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2012 20:41

Che Guevara написа:
way написа:
Che Guevara написа:Лошо,много лошо.
Абе като стана конфликта в Катуница всички медии даваха само това,бяха спрени планирани програми,филми т.н само да отразяват за тоя мангал цар киро,а сега нищо пълна мъгла.Дават си турските сериалчета и мега тъпи програми.....Какво става по дяволите тая държава имаме ли журналистика.По SNN споменават стряскащи цифри.......нямам думи!!!

В момента гледам и CNN и Канал 3 и по CNN не говорят нищо за България а за някакви си други случай при арабите

не става дума за момента а по рано когато го пуснаха по канала

Според CNN жертвите са три.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

4oko i boko
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот 4oko i boko » 18 юли 2012 20:41

kokic1986 на 18 Юли 2012 19:24
Лошото е , че днеска излиза доклада на ЕК , и като знам , че комунистите обичат да си служат с атентати и тем подобни провокации и саботажи ... :?

+1

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 юли 2012 20:42

santiliana написа:я да ви чуем- кой предлагате да ни управлява? Комунистите ли, дето още им сърбаме попарата за всичките злини, причинени от тях и от техните производни- Костовци, Михайловци и т.н.
Царисти ли, които опоскаха каквото им трябваше и ..."дим да ги няма"...
Или пък...о, Боже...Искате хАхмед Доган да ви онодва ежедневно?! Я бе момци, нека ви чуя идеята. То хубаво, голЕма работа сте сторили като се барате на велики опозиционери, но дайте градивно предложение и алтернатива на сегашните управници. Не ми пука нито за ГЕРБ, нито за която и да е партия, отдавна съм ги разбрал що за маскари са всички...Но реално погледнато, само настоящите управници имаха волята да "бръкнат с чадър в задниците" и на хлебопроизводители, и на месопреработватели, и на митничари. Помагат на спорта в пъти повече, отколкото всички правителства досега в последните 23 години, взети заедно...Тъй, че когато се иска "оставка" трябва да се предложи и логичен вариант за НОВ човек, който да ръководи тази държава...Или това май не сте го мислили...Просто да си "плюем", пък той Станишев, Овчаров, Костов или Доган- дебне зад "ъгъла". А може би точно някои от вас са "техни поръчкови хора" които да пускат подобни КУХИ теми по форумите...

Не съм съгласен с теб. И комунистите, и царистите и седесарите са ни носили злини, но по-големи издънки и безумия от сегашните никой не е правил, та аз предпочитам изброените три в коалиция + Доган вместо гробарите. Здравеопазването върви стремглаво надолу, новият закон за образованието е чуден, за социална политика не са чували, подиграха се миналата година с най-важните ни клиенти в туризма, АЕЦът е най-голямото безумие, което никога няма да им простя и с което обричат много поколения напред на мизерия, мога да продължавам до утре... и сега грандиозен провал в уж най-силното им министерство.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2012 20:42

Търсите друг вариант ли ами всеки друг вариант освен Б.Б. е по-добър от Б.Б. !!!!
Най-слабия,необразован и неразбиращ от нищо премиер на България !!!!
Уникално импотентни министри като Н.Младенов,Миро танцьора,Тотю,Аню и светата 4-ка мин. на здравеопазвнето !!!
Последна промяна от Pichichi на 18 юли 2012 20:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 18 юли 2012 20:42

bubka написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
greenandwhite написа:Аруц Шева”: Иран и „Хизбулла” изглежда стоят зад взрива в България
18 юли 2012 | 19:53 | Агенция "Фокус"
Начало / Европейски съюз
Бургас. Иран и проиранската ливанска партия „Хизбулла” изглежда стоят зад взрива, който избухна на 18-ата годишнина от нападението срещу еврейската общност в Аржентина. Днешният взрив на автобус с израелски туристи в България се случва, след като на 18 юли 1994 година в Буенос Айрес загинаха 85 души, а над 200 бяха ранени при атентат срещу център на еврейски организации в аржентинската столица, предаде израелската медия „Аруц Шева”.
По случай годишнината днес израелското външно министерство излезе с изявление: „На този ден преди 18 години смъртоносна атака беше извършена срещу еврейската общност в центъра AMIA в Буенос Айрес. Това бе втората атака срещу еврейски и израелски цели на аржентинска територия – атака срещу израелското посолство беше извършена само две години по-рано”.

Доста добър повод да бъде нападнат Иран.Отдавна са им вдигнали мерника.Според мен обаче Иран не е Ирак,нерде Ямбол-нерде Стамбул,ама ще видим..............Според мен загиналите не са 3-ма,а много повече-при такъв вздрив,ако автобуса е пълен-не ми се мисли.........Имаше по радиото интервю с човек който е бил в колата си на 20 метра от автобуса-от автобуса са скачали хора без крака и ръце според неговите думи-загиналите са много

18 години след 1994 и пак на 18-ти :lol: ,който е чел материали за нумерологията,около 11-ти септември и атентатите в Мадрид,ще му се изяснят доста неща и кои са хората обсебени от такива неща(това не са иранците със сигурност),жалко за загиналите хора,те наистина нямат никаква вина :cry: :cry:

Дали постоянното движение на самолети и хеликоптери над родината ни не са учения ? Имам съмнение, че България ще бъде използвана във война, която не искаме, а ще ни донесе адски много негативи и страх. Мамичката им американска..
Последна промяна от MoNteSo на 18 юли 2012 20:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юли 2012 20:42

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Ей ташаци,вие в казарма не сте ходили,а сте големи специалисти...Как се спира и се противодейства на един фанатик,който е решил да се взриви в метро,самолет,кола,автобус,кораб и т.н ? Какъв е проблемът,утре да вляза в църква,джамия или синегога и да се взривя със всички останали вътре ? Кой ще ме спре ? Как ? В цял свят се случва,но вие се правите на големи анализатори...

В Израел са ги намалили с 80-90% ;) Но тук май не става въпрос за самоубиствен атентат :roll: Иначе евреите са намерили лек срещу ислямските камикадзета 8-) Много прост и много ефективен :)

Така,хубаво са ги намалели,че не мине и месец и разбираме за поредният израелски войник/гражданин/политик който е убит/взривен или отвлечен....Няма противодействие този феномен приятел...Най-простото и лесно нещо е да направиш нещо лошо,ама най-лесното....

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 юли 2012 20:42

При положение, че автобуса е бил пълен.. и е гръмнал.. жертвите при всички положения няма да са 3 :cry:
Изображение[/center]

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 18 юли 2012 20:43

Разумно ще бъде да се поиска оставка на правителството ако не открият виновните за атентата и ако не вземат мерки това да не се повтори. Не е вярно, че ако поиска арабина да взриви нещо и няма как да му се попречи. Има начини и те са, като се очисти страната от арабите. Комунистите ги вкараха в страната ни, защото били революционери. Ние видяхме, че това са убийци сатанисти. Не им щем религията нито културата. Те не са човешки същества, защото воюват срещу мирни невъоръжени хора. Страхливци, които се крият като мишки и живеят, като скотове, без морал, без човешки добродетели. Ако правителството ни не очисти страната ни от такива сатанисти, то тогава ще бъде виновно.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 18 юли 2012 20:43

Борисов: С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер
България осъжда терористичния акт в Москва, каза премиерът
25 яну 2011 15:18
608

Разчитаме на балансираната ни външна политика, каза премиерът в Япония. Снимка: БТА
България осъжда терористичния акт на летище „Домодедово” в Москва, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Токио.

"Потресен съм от това, което се прави. Терорът е убийствен. С една дума – мъка за всички. Недопустимо е в 21 век така да се решават каквито и да е конфликти", категоричен е Борисов. За съжаление има и българин сред загиналите, който е австрийски гражданин, каза още той.

"Тези терористични актове не подминават никоя държава – дали е Русия, дали е Швеция, дали е Америка, дали е Великобритания. В това отношение просто е непрогнозируемо на кого може да му се случи", смята Борисов.

http://www.dnes.bg/politika/2011/01/25/ ... r.109642,3
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “Свободна зона”