Laetitia написа:Нее, знам го, затова го написах, не видях офтопик-а.![]()
Честно, понеже съм филолог, не знам как чужденец би се оправил с нашите времена. Почти невъзможно е.
Сигурно е на 1000 %,че няма да се оправят.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Нее, знам го, затова го написах, не видях офтопик-а.![]()
Честно, понеже съм филолог, не знам как чужденец би се оправил с нашите времена. Почти невъзможно е.
toffees написа:Поздравления за темата, да понауча и аз малко диалект , че като отида в някой МОЛ в София и 90% от продавачите и продавачките, да не говорим за посетителите говорат на диалект.![]()
![]()
всеедно не съм в София а в дълбоката провинция.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
TodorT написа:Имам баба и дядо и много братовчеди в Монтана. Като малък нямаше ваканция, която да не съм там.... общо взето по цяло лято прекарвах в Монтана. И тая думичка съм я чувал доста често![]()
![]()
Както и производната й "изклесяк"
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:а ако някой знае кво е клес, го признавам за секс маняк на века![]()
(това само по монтанско се знае)
izklesqk-преебак.TodorT написа:Имам баба и дядо и много братовчеди в Монтана. Като малък нямаше ваканция, която да не съм там.... общо взето по цяло лято прекарвах в Монтана. И тая думичка съм я чувал доста често![]()
![]()
Както и производната й "изклесяк"
tsonpen написа:И аз да се включа с:
чисто масло
и
доматиТО (едно домати)
Друго, често неразбираемо за широките народни маси е чинка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 143 госта