we are the champions написа:Айде норич и вилла по едно голче да вкарат...
айде ама те

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:Айде норич и вилла по едно голче да вкарат...
j0rka7aa написа:Абе в сравнение с минали години има подобрение в защита, Кошчиелни наистина преди да се контузи бяха железен тандем с Мертезакер, малко бековете ни куцат, но и там се справяме някак. Росицки и аз много го харесвам, особено от времето му в Дортмунд, но на него контузиите му изиграха голяма роля в кариерата. Ето са батко ви Полди се завърна да мачка.Все си мисля, че Арсенал няма да падне под 2-ро място.
j0rka7aa написа:ТИОООООООООООООООО, никъв Ливърпул и ние чакаме достатъчно, Пул да са втори и да се връщат в ШЛ, че ми липсват много пък за шампиони ще видим
ralka_levskarka написа:j0rka7aa написа:ТИОООООООООООООООО, никъв Ливърпул и ние чакаме достатъчно, Пул да са втори и да се връщат в ШЛ, че ми липсват много пък за шампиони ще видим
ще вкарат втори Арсенал, поне така мисля.
j0rka7aa написа:ТИОООООООООООООООО, никъв Ливърпул и ние чакаме достатъчно, Пул да са втори и да се връщат в ШЛ, че ми липсват много пък за шампиони ще видим
j0rka7aa написа:ralka_levskarka написа:j0rka7aa написа:ТИОООООООООООООООО, никъв Ливърпул и ние чакаме достатъчно, Пул да са втори и да се връщат в ШЛ, че ми липсват много пък за шампиони ще видим
Браво Ралке, харесва ми как мислишА дано и 3-ти да има, за Полди, че прави доста хубаво завръщане след около 4 месеца без да е играл...
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
j0rka7aa написа:ralka_levskarka написа:j0rka7aa написа:ТИОООООООООООООООО, никъв Ливърпул и ние чакаме достатъчно, Пул да са втори и да се връщат в ШЛ, че ми липсват много пък за шампиони ще видим
Браво Ралке, харесва ми как мислишА дано и 3-ти да има, за Полди, че прави доста хубаво завръщане след около 4 месеца без да е играл...
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 4 госта