Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ralka_levskarka » 26 дек 2013 00:25

becks32milan написа:
Red_Girl написа:Аз пък смятам, че трябва да има такова по простата причина, че през останалото време никой от нас не се сеща да помогне или да прати едно смс-че. Малко или много с такова нещо, на такъв празник, някой решава, че може би ще пусне и така се събират парички. Тва, че президента и другите политици показват показност и могат да си дадат заплатите, но не го правят е едно на ръка.. Тва всеки го знае.. Но в случая правиме ли ние нещо по-въпроса.Що трябва да сме като тях? Колко от вас през годината помагат на такива деца?? Сещате ли се да пратите тогава смс? в крайна сметка всеки отговаря за действията си и получава тва, което заслужава.

Нали е Коледа, по Коледа стават чудеса, хората са по-любвеобилни следователно ще са по-състрадателни и повече хора ще пуснат смс за да направят Коледата весела на едно дете, което е в безизходица.

Аз сам състрадателна през цялата година, а почти постоянно ям к*ра :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 26 дек 2013 00:27

ralka_levskarka написа:
becks32milan написа:
Red_Girl написа:Аз пък смятам, че трябва да има такова по простата причина, че през останалото време никой от нас не се сеща да помогне или да прати едно смс-че. Малко или много с такова нещо, на такъв празник, някой решава, че може би ще пусне и така се събират парички. Тва, че президента и другите политици показват показност и могат да си дадат заплатите, но не го правят е едно на ръка.. Тва всеки го знае.. Но в случая правиме ли ние нещо по-въпроса.Що трябва да сме като тях? Колко от вас през годината помагат на такива деца?? Сещате ли се да пратите тогава смс? в крайна сметка всеки отговаря за действията си и получава тва, което заслужава.

Нали е Коледа, по Коледа стават чудеса, хората са по-любвеобилни следователно ще са по-състрадателни и повече хора ще пуснат смс за да направят Коледата весела на едно дете, което е в безизходица.

Еми кажи на гаджето да е по-романтичен :lol:

Ти може да си състрадателна ама другите няколко милиона бачкат като луди и сега имат време да обърнат внимание на такива каузи...
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 дек 2013 00:32

becks32milan написа:

Ти може да си състрадателна ама другите няколко милиона бачкат като луди и сега имат време да обърнат внимание на такива каузи...

Не е до времето, а до желанието :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 дек 2013 00:36

ralka_levskarka написа:
becks32milan написа:

Тва прозвуча много грешно :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 дек 2013 00:38

rhaegar написа:Аз сам състрадателна през цялата година, а почти постоянно ям к*ра :?

Тва прозвуча много грешно :lol:[/quote]
Като имаш мръсно подсъзнание- нормално :mrgreen: Просто винаги давам пари за деца, веднъж бяхме на кафе с приятели и приятелки и мина едни човек със снимка на едно момиченце, с някаква болест беше и аз му дадох 2 лева, дали са отишли са за момичето, дали не са, само той си знае и онзи отгоре разбира се. На животни също много съм помагала, давала съм си закуската на кучета и котки. На стари хора..

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 дек 2013 00:47

Да бе, ти си го каза директно, после подсъзнание :lol:

Аз към животни съм станал по-състрадателен, отколкото към хора. Особено като видя коте някъде. Ако имах място и възможност, щях да гледам 100 котки сигурно.

Изображение

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 26 дек 2013 00:49

Разбирам да си състрадателен към животни ама бабите пред блока са събрали 20 котки и ги хранят всеки ден .... не е мн яко като слезеш да видиш върху колата ти да спят 10 бездомни котки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 дек 2013 00:51

MaRTo1233 написа:Разбирам да си състрадателен към животни ама бабите пред блока са събрали 20 котки и ги хранят всеки ден .... не е мн яко като слезеш да видиш върху колата ти да спят 10 бездомни котки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не, аз говоря за котета. Големите котки не ги мисля, те винаги могат да си хванат нещо.

Но определено не е това начин да се гледат, аз затова казвам, ако имам място.

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 дек 2013 00:52

rhaegar написа:Да бе, ти си го каза директно, после подсъзнание :lol:

Аз към животни съм станал по-състрадателен, отколкото към хора. Особено като видя коте някъде. Ако имах място и възможност, щях да гледам 100 котки сигурно.

Като малка си казвах "искам като порасна да имам големи клетки да прибирам всички бездомни кучета и котки" :mrgreen: Сега ми изглежда супер нереално, просто не виждам как ще се случи.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 дек 2013 08:02

Изображение

добрутро :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”