Иначе това сигурно е от модерните иронични шеги. Което е толкова тъпо, колкото и ако е истина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Soulen написа:Моя е часовник на Челси special edition за спечелената ни ШЛJacques Lemans.
fr3ak_boy написа:Не харесвам Българската Коледа!!!
Не разбирам кому е нужна цялата тази показност и то на толкова светъл празник като Коледа. Защо трябва да се сещаме за нуждаещите се само по празници?! Толкова ли сме оскотели, че единственият момент, в който може да дарим, е, когато сме с пълни до пръсване търбуси, леко замаяни от алкохола, полуоригващи се, полупопръцкващи, за да кажем, "Е, па ай с'я ши пусним и'но есимесчи за дичицата"?!
И на фона на това постоянно ми парадират, че е под егидата на президента... Какво от това, по дяволите?! Ако ще и под егидата на арменския поп да е, трябва ли да се трупат позитиви и да се прави PR кампания на гърба на болните деца и на техните родители?! Защо президентът, като толкова милее за въпросните страдалци, не дари всичките си заплати, за да им помогне, не е като да няма пари?!
Няма такава държава!!! В главата ми кънтят думите на Петко Славейков:
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
............................................
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще свърша."
YANTRA_FOREVER написа:fr3ak_boy написа:Не харесвам Българската Коледа!!!
Не разбирам кому е нужна цялата тази показност и то на толкова светъл празник като Коледа. Защо трябва да се сещаме за нуждаещите се само по празници?! Толкова ли сме оскотели, че единственият момент, в който може да дарим, е, когато сме с пълни до пръсване търбуси, леко замаяни от алкохола, полуоригващи се, полупопръцкващи, за да кажем, "Е, па ай с'я ши пусним и'но есимесчи за дичицата"?!
И на фона на това постоянно ми парадират, че е под егидата на президента... Какво от това, по дяволите?! Ако ще и под егидата на арменския поп да е, трябва ли да се трупат позитиви и да се прави PR кампания на гърба на болните деца и на техните родители?! Защо президентът, като толкова милее за въпросните страдалци, не дари всичките си заплати, за да им помогне, не е като да няма пари?!
Няма такава държава!!! В главата ми кънтят думите на Петко Славейков:
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
............................................
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще свърша."
За да има какво да дават по телевизията. Президентът има право да си прави какъвто иска ПиАр, а знаем колко му е акъла. Нищо особено да ти кажа. Не знам защо се ядосваш толкова. Свестните хора са добри всяка секунда. Другите нека поне на Коледа направят нещоняма лошо да има такава стимулация.
весел е и неговият вид,
YANTRA_FOREVER написа:Ами аз какво да направя ако на някой не му пука за другите. Някои хора са такива. Мисълта ми е, че няма лошо в един ден добрите каузи да се обединят и ескалират. Не и да не се прави нищо през останалото време.
весел е и неговият вид,
fr3ak_boy написа:YANTRA_FOREVER написа:Ами аз какво да направя ако на някой не му пука за другите. Някои хора са такива. Мисълта ми е, че няма лошо в един ден добрите каузи да се обединят и ескалират. Не и да не се прави нищо през останалото време.
Като не му пука, винаги може да се превъзпита и той и идното поколение. Всичко започва в училище, да не кажа и по-рано. Намирам за жалко това да ти трябва пълен стомах, прилично количество алкохол и т.н., за да се сетиш да помагаш.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: goshev, ReBorn1982 и 12 госта