Тва е песента на Цеца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Ох, на мен пък хич не ми е чалгаджийскоКато се знам какви ги върша, мина ли през някоя чалгаджийница и лошо ми става
rhaegar написа:
Тва не е чалга, тва е класика
CTAHKO написа:Ох, на мен пък хич не ми е чалгаджийскоКато се знам какви ги върша, мина ли през някоя чалгаджийница и лошо ми става
rhaegar написа:CTAHKO написа:Ох, на мен пък хич не ми е чалгаджийскоКато се знам какви ги върша, мина ли през някоя чалгаджийница и лошо ми става
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Pride написа:CTAHKO написа:Ох, на мен пък хич не ми е чалгаджийскоКато се знам какви ги върша, мина ли през някоя чалгаджийница и лошо ми става
важното е да не става като в този виц![]()
![]()
[offtopic]Блондинка изпила на бара 6 уискита и се отрязала много яко. Барманът решил да я изчука и го направил. След него сервитьорът, портиерът и шофьорът на таксито, който я закарал до тях. На следващата вечер тя пак влиза в бара и си поръчва водка. Барманът я пита:
- Защо водка? Нали пиеш уиски?
- От уискито много ме боли Путката - отвърнала блондинката.[/offtopic]
CTAHKO написа:rhaegar написа:CTAHKO написа:Ох, на мен пък хич не ми е чалгаджийскоКато се знам какви ги върша, мина ли през някоя чалгаджийница и лошо ми става
Да бе, така е. Ама ми навява асоциаци за един приятел,мой бивш шеф, дето като се напие и ме караше да му ги пускам само такиваПокрай него научих цялото творчество на Слави Трифонов, Ивана, Сашо Роман, Лили Иванова, Володя Стоянов, Цеца, Драгана, Весна и ей такива
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта