Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Добро утро! Друго си е да си лежиш на топло и да ядеш донати.
Вчера КФС , днес понички ..... аз не харесвам дебели жени . Знам , че обичаш ризото с пиле , а аз го правя страхотно така ,че ..... избирай- или аз или дебелината
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
boabbb написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Добро утро! Друго си е да си лежиш на топло и да ядеш донати.
Вчера КФС , днес понички ..... аз не харесвам дебели жени . Знам , че обичаш ризото с пиле , а аз го правя страхотно така ,че ..... избирай- или аз или дебелината
Верно ли го каза това![]()
Скромен си откъм дебелина
![]()
Аз проблеми с дебелината нямам
boabbb написа:
![]()
ЕМИЛ написа:boabbb написа:
![]()
А ? Нещо не те разбрах .
boabbb написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Добро утро! Друго си е да си лежиш на топло и да ядеш донати.
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Нищо ми няма на телосложението..Толкова кфс имам, че и за утре ще остане..
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта