Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
rhaegar написа:Едно по едно
Трябва да се сглоби симфоничния оркестър.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:rhaegar написа:Да бе, бахти тъпите кучетаЕдно пиано не могат да овладеят
А пък то прост уред - три педала и няколко копчета.![]()
Е, не е толкова лесно

Да не говорим, че трябва да се разделят с легендарната бъчвичка заради една нищо и никаква, прозаична папийонка

Groucho написа:fr3ak_boy написа:rhaegar написа:Да бе, бахти тъпите кучетаЕдно пиано не могат да овладеят
Е, не е толкова лесноПианото си върви с дрескод! Фракове, които пасват на габаритите на санбернарето трудно се намират!
Да не говорим, че трябва да се разделят с легендарната бъчвичка заради една нищо и никаква, прозаична папийонка
И не би трябвало. Папионката не може да се напълни с огнена вода

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Groucho написа:fr3ak_boy написа:rhaegar написа:Да бе, бахти тъпите кучетаЕдно пиано не могат да овладеят
Е, не е толкова лесноПианото си върви с дрескод! Фракове, които пасват на габаритите на санбернарето трудно се намират!
Е, ти па... Как си представяш сан бернардО да свири без муза от бъчвичката?

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
rhaegar написа:И не би трябвало. Папионката не може да се напълни с огнена вода
Ae, тежка е съдбътъ санбернарска! Цел живот се разкарват с пиене под носа и грам не могат да близнат

Groucho написа:rhaegar написа:И не би трябвало. Папионката не може да се напълни с огнена вода
Ae, тежка е съдбътъ санбернарска! Цел живот се разкарват с пиене под носа и грам не могат да близнат
Стига им само благата миризма. Като пийнат стават много палави. На никой не му трябва пияно 100 килограмово куче

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Groucho написа:rhaegar написа:И не би трябвало. Папионката не може да се напълни с огнена вода
Стига им само благата миризма. Като пийнат стават много палави. На никой не му трябва пияно 100 килограмово куче
Санбернара ако стигне 50 кила ще е някъв гигант бе, къде му даде 100 кила

- Red_Girl
- Контакти:
Абе, патета, я да ви питам, че водим тук един разговор .. Вие какво смятате за Бермудския триъгълник?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Да, на триъгълник не е зле.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.