Red_Girl написа:1982 написа:В 12:00 свободна ли си ??
Да, тогава ходя до билата за храна, мога да те почерпя снежанка и хлебче
Ще ти пратя номер на ЛС, ако желаеш да ме придружиш, можеш да ми звъннеш след 11.30. Дийл ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:1982 написа:В 12:00 свободна ли си ??
Да, тогава ходя до билата за храна, мога да те почерпя снежанка и хлебче
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Така се прави, ама отговор няма ...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
1982 написа:Така се прави, ама отговор няма ...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ehh написа:1982 написа:Така се прави, ама отговор няма ...
Точно защото така се правиСега гадината ще те държи нарочно в напрежение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Пратил съм ти ЛС, ако не ми звъннеш от 11:30 до 11:50, няма разходка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
1982 написа:Не ми пиши SMS-и, а ми отговори тук.
Аз няма да ти звъня.
ehh написа:Ха-ха
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 10 госта