Red_Girl написа:С тея не ми минавай..
Нищо не разбираш от истинска любов значи ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:С тея не ми минавай..
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Red_Girl написа:С тея не ми минавай..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Girl написа:Разбирам да съм влюбена в него, но аз не проявявам интерес, така че, това отпада като вариант.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
rhaegar написа:Добре, добре. То като няма друго и на това ще се радвате.
П.П. не съм го гледал от Фейсбук, просто ми попадна.
1982 написа:Red_Girl написа:Разбирам да съм влюбена в него, но аз не проявявам интерес, така че, това отпада като вариант.
Знам, ти желаеш Мен.
Red_Girl написа:rhaegar написа:Добре, добре. То като няма друго и на това ще се радвате.
П.П. не съм го гледал от Фейсбук, просто ми попадна.
Оо има, доста се радваме..![]()
Пролетта пак
)) Но вие ше берете мъки за юбилея..
![]()
Да се похваля взех си нови ботуши.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
THE G.A.M.E написа:First name: Jackson
Last name: Mendy
Nationality - France
Date of birth 25 May 1987
Age 26
Country of birth - France
Place of birth - Mont-Saint-Aignan
Position - Defender
Height 192 cm
Weight 89 kg
1982 написа:Red_Girl написа:С тея не ми минавай..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта