Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Брутро и от мен, като за последен работен ден тази година![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:Брутро и от мен, като за последен работен ден тази година![]()
Кво е тва по средата на седмицата.... До неделя трябва да работиш.![]()
![]()
П.п СТАНКО, кво става с кандидата за титлата.. Последния май го отупа.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:то това е за баламите - да работят до неделя![]()
Кандидат за титлата и кандидат за Мики Маус Къп са различни неща![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:то това е за баламите - да работят до неделя![]()
Кандидат за титлата и кандидат за Мики Маус Къп са различни неща![]()
![]()
![]()
Какво работиш?
boabbb написа:В понеделник ще ви спестиме още няколко - можете да се концентрирате върху ШЛ![]()
CTAHKO написа:
ако реша да емигрирам, смятам да не е в Европа. За сега съм хвърлил око на Уругвай
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:
ако реша да емигрирам, смятам да не е в Европа. За сега съм хвърлил око на Уругвай
И аз така.
Ама аз съм си заплюл Н. Зеландия, или некой остров - Държава.
От икономическа гледна точка, Австралия също е чудесна, като там има сериозен недостиг на работна ръка, а заплатите са едни от най-високите в света.
Обаче там има прекалено много имигранти от Азия... Недостатък е също, че почти всичко дето пълзи или лази, може да те убие, ако те ухапе.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 23 госта