Кашчей написа:AnalBreaker написа:Кашчей написа:AnalBreaker написа:Добра вечер
Бон соар, мосю льо консоме дьо цесека
Коман Са Ва ?
Тре биен![]()
само не ме бий![]()
Другото, което мога да напиша, с много условност, е жьо т` ем и съм дотам
Френски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:AnalBreaker написа:Кашчей написа:AnalBreaker написа:Добра вечер
Бон соар, мосю льо консоме дьо цесека
Коман Са Ва ?
Тре биен![]()
само не ме бий![]()
Другото, което мога да напиша, с много условност, е жьо т` ем и съм дотам
fr3ak_boy написа:Емигрират основно поради различия с църквата.
Ако прочетеш малк за Магна Харта, ще видиш, че този документ е подписан с цел запазване на властта, понеже няколко човека, имащи ламтеж към въпросната, се сбили и я подписали. Никой от тях не е съзнавал какво са написали. Но въпреки това Магна Харта е правило, а не изключение на думите ми, че всеки има нужда от господар. Дори и кралят е трябвало да отговаря пред някого.
LSFC 1914 написа:
Кашчей написа:fr3ak_boy написа:Емигрират основно поради различия с църквата.
Ако прочетеш малк за Магна Харта, ще видиш, че този документ е подписан с цел запазване на властта, понеже няколко човека, имащи ламтеж към въпросната, се сбили и я подписали. Никой от тях не е съзнавал какво са написали. Но въпреки това Магна Харта е правило, а не изключение на думите ми, че всеки има нужда от господар. Дори и кралят е трябвало да отговаря пред някого.
Цъцъцъ.. ти си като една видна мотика, в друг форум![]()
Сбили и напили, но направили кралят не с дадена му от бога власт, което определено не им е попречило 3 века по-късно да резнат зелката на Чарлз, както и на някой друг преди него, само защото е трябвало да е пръв между равни, а той е искал друго, но е нямал силата да го постигне.
ПП- Всяко стадо има нужда от водач, но не от господар. Господарят не е непременно и водач. Иван-Александър е жив пример в нашата история.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Кашчей написа:LSFC 1914 написа:
Винаги съм се чудил това LSFC Левски София Фъкинг Клуб ли означава![]()
fr3ak_boy написа:Кашчей написа:fr3ak_boy написа:Емигрират основно поради различия с църквата.
Цъцъцъ.. ти си като една видна мотика, в друг форум![]()
Сбили и напили, но направили кралят не с дадена му от бога власт, което определено не им е попречило 3 века по-късно да резнат зелката на Чарлз, както и на някой друг преди него, само защото е трябвало да е пръв между равни, а той е искал друго, но е нямал силата да го постигне.
ПП- Всяко стадо има нужда от водач, но не от господар. Господарят не е непременно и водач. Иван-Александър е жив пример в нашата история.
Общество без закон не може да съществува. Господарят следи за спазването му и го прилага. Водачът е друго.
Чарлз пак е пример за думите ми, че човек няма ли някой, който да му казва какво да прави, загива.
LSFC 1914 написа:Кашчей написа:LSFC 1914 написа:
Винаги съм се чудил това LSFC Левски София Фъкинг Клуб ли означава![]()
Означава Levski Sofia Football Club.
А аз винаги съм се чудил защо имаш за аватар магаре ? Може би то те фъкинг отзад ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта