П.С. Аз искам да живея в Германия ако имам възможност. Английския се надявам да го знам перфектно до 12 клас и немски на добро ниво, а руския си го знам до голяма степен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Groucho написа:Red_Girl написа:То свърши сезона.. Последния епизод е як.. Трябваше да е така през цялото време.
Tц, полусезонът е това! И те имат зимна пауза! Не е лесно да се правиш на труп при минус дваесе, освен ако не си... труп.
може да пропуснеш първите 7 и да гледаш само 8ми на този сезон... в първите 7 нищо не ставаше, един интересен и пауза![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
JackPackage написа:може да пропуснеш първите 7 и да гледаш само 8ми на този сезон... в първите 7 нищо не ставаше, един интересен и пауза![]()
![]()
fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:Не знам . Аз никога не съм се замислял да живея на запад . И не мога да си се представя там . Камъка си тежи на мястото са казали хората .
Не е точно така. Има и друга гледна точка. Отишъл в една нова и враждебна среда си личи кой е силен човек и кой е слабак. Ако си достатъчно силен и можещ, способен и т.н. ще успееш навсякъде. Ако си просто слаба душица, няма да се справиш навън, а камъкОт тежи навсякъде, където има гравитация.
Кашчей написа:fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:Не знам . Аз никога не съм се замислял да живея на запад . И не мога да си се представя там . Камъка си тежи на мястото са казали хората .
Не е точно така. Има и друга гледна точка. Отишъл в една нова и враждебна среда си личи кой е силен човек и кой е слабак. Ако си достатъчно силен и можещ, способен и т.н. ще успееш навсякъде. Ако си просто слаба душица, няма да се справиш навън, а камъкОт тежи навсякъде, където има гравитация.
Нощес гледах за пилигримите. Отиват около 150 човека, но оцеляват 50 и то след като индианците им помагат. Не мисля, че са били слаби души, защото слаба душа няма да тръгне да се доказва другаде, без да има шанс за оцеляване. няколко века преди тях винкигите не оцеляват в северна Америка, а са били уж силни души и характери... но нещо им е пречело.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Кашчей написа:fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:Не знам . Аз никога не съм се замислял да живея на запад . И не мога да си се представя там . Камъка си тежи на мястото са казали хората .
Нощес гледах за пилигримите. Отиват около 150 човека, но оцеляват 50 и то след като индианците им помагат. Не мисля, че са били слаби души, защото слаба душа няма да тръгне да се доказва другаде, без да има шанс за оцеляване. няколко века преди тях винкигите не оцеляват в северна Америка, а са били уж силни души и характери... но нещо им е пречело.
Примерите са неакуратни, защото викингите отиват и трябва да се справят с един неовладян континент. За пилигримите се отнася същото. Няма я познатата цивилизация. (Не че индианците нямат, ама е прекалено различна)
Тук става въпрос за емигрирането от една уредена по някакъв начин държава в друга пак уредена по някакъв начин. Да вземем една Германия да речем (сантимент ми е). И тук има здравноосигуряване, и там има. И тук има църква, и там има църква. И тук ядем картофи, боб и т.н. и там го ядат.
Докато ситуацията с пилигримите и викингите е друга. Нов континент, нова растителност, нов климат и т.н. Да не говорим за липсата на уредба там, а за един човек от онова време липсата на крал/господар е пагубна, защото няма ли кой да му каже какво и как да направи той е загубен.
Кашчей написа:
Dani написа:Кой тъпак е измислил дебита, кредита и салдото???![]()
![]()
![]()
П.С. Аз искам да живея в Германия ако имам възможност. Английския се надявам да го знам перфектно до 12 клас и немски на добро ниво, а руския си го знам до голяма степен
Кашчей написа:fr3ak_boy написа:Кашчей написа:fr3ak_boy написа:ЕМИЛ написа:Не знам . Аз никога не съм се замислял да живея на запад . И не мога да си се представя там . Камъка си тежи на мястото са казали хората .
Примерите са неакуратни, защото викингите отиват и трябва да се справят с един неовладян континент. За пилигримите се отнася същото. Няма я познатата цивилизация. (Не че индианците нямат, ама е прекалено различна)
Тук става въпрос за емигрирането от една уредена по някакъв начин държава в друга пак уредена по някакъв начин. Да вземем една Германия да речем (сантимент ми е). И тук има здравноосигуряване, и там има. И тук има църква, и там има църква. И тук ядем картофи, боб и т.н. и там го ядат.
Докато ситуацията с пилигримите и викингите е друга. Нов континент, нова растителност, нов климат и т.н. Да не говорим за липсата на уредба там, а за един човек от онова време липсата на крал/господар е пагубна, защото няма ли кой да му каже какво и как да направи той е загубен.
Знаеш ли защо пилигримите са емигрирали от Европа?
това е във връзка с господаря, който казва.
ПП-Магна харта със сигурност е документ, който Едуард Първи подписва без да е подтикнат от тези, които не знаят какво да правят, ако кралят не им каже!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта