Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2013 19:24

Red_Girl написа:С картинки няма как да стане. Пробвай с няколко диаманта. :lol: :lol:

Тц тц, меркантилна като всички жени. Няма ли любов за вас :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2013 19:26

rhaegar написа:
Кашчей написа:
rhaegar написа:Другарю Магаре, не давайте подобни идеи :lol: Току виж се осъществили :lol: :lol:

Мъри ако започне 2014 начело на Ботев ще е цяло чудо.

Емил е стиснат и няма как да стане това. Аз не съм го видял една сутрин да ни предложи шкембе с много оцет и чесън, и студена бира, за освежаване.. само някакви кайвета размята :evil:

Пишат, че Кривия го е отнесъл, ама е от Ливето, а те тази вечер ми доказаха, че не са за вярване :evil:

Е те за Емил ако не направят жест от ръководството на Левски, няма за кой друг 8-)

Кривия....май и той ще го отнесе барабар с Мъри, ако той е правил селекцията. Ама как за 3 месеца от най-добрите (айде след Лудогорец) футболисти се сринаха до пълни некадърници и седмо място, не мога да разбера.

Не казвам за теб, но твърде много левскари го превъзнасят, а всъщност той е явно посредствен треньор. Вие и Люпко така превъзнасяте де ;)

Един Господ знае колко народ дава акъл в работата на треньорите у нас, а и по света.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2013 19:28

Red_Girl написа:С картинки няма как да стане. Пробвай с няколко диаманта. :lol: :lol:

Ммммм.. има напредък май :mrgreen:

Всъщност, самият Емил е един диамант, нешлифован. Обаче след сватбата ще го заведеш в Амстердам, за го шлифоват 8-) 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 дек 2013 19:28

rhaegar написа:

Предложи на приятелката си с картинка и после ми обяснявай тея неща. Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 дек 2013 19:29

Soulen написа:Емо, ти си ми идол. Обявявам те за БОГ в Спам темата :mrgreen: :mrgreen:

Аз просто се боря за любовта на едно красиво момиче , ама тя нещо го играе умрЕла лисица .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 дек 2013 19:30

Red_Girl написа: Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само. :lol: :lol:

Как да те направя щастлив като ти не ми отговаряш на нита едно любовно ЛС ? Та ти не ми даваш дори шанс ама имаш претенции да си щастлива . Ебаси как си противоречиш .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2013 19:32

Кашчей написа:
Не казвам за теб, но твърде много левскари го превъзнасят, а всъщност той е явно посредствен треньор. Вие и Люпко така превъзнасяте де ;)

Един Господ знае колко народ дава акъл в работата на треньорите у нас, а и по света.

Какво да ти кажа, Мъри постигна сериозни успехи с Левски, но след това е пълен провал навсякъде. Случи на добър отбор, сривове в съперниците, малко късмет при жребия в Европа.....явно нещата се наредиха за него, но не трая дълго.
За Люпко лошо няма да кажа, той дойде на години и все пак направи неща, които отдавна не се бяха случвали в Левски. Изгради шампионския отбор и отстрани 2 отбора в ЕКТ, което по това време си беше постижение. Ако не беше дошла офертата от Китай, можеше също да постигне много и дори да вкара отбора в ШЛ, защото и тогава бяхме много близо.

За другото си прав-куцо, кьораво и сакато се бърка, като се започне от собствениците на отбори, през различните директори, та дори и разни фенски групировки.

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 дек 2013 19:33

ЕМИЛ написа:
Red_Girl написа: Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само. :lol: :lol:

Как да те направя щастлив като ти не ми отговаряш на нита едно любовно ЛС ? Та ти не ми даваш дори шанс ама имаш претенции да си щастлива . Ебаси как си противоречиш .

Сега видях, че всичко ми беше пълна 100% и трябваше да изтрия някои. Но в случая нямам интерес, затова недей да продължаваш.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2013 19:33

Red_Girl написа:
rhaegar написа:

Предложи на приятелката си с картинка и после ми обяснявай тея неща. Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само. :lol: :lol:

Е с картинка :lol: Ти не му даваш шанс на човека, затова се стига до тука :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2013 19:34

ЕМИЛ написа:

Нали я знаеш къде живее? Изпрати и един букет по куриер, с романтична картичка, пълна със зайчета и сърчица.. ако има и самолетен билет до Колорадо-направо е твоя :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”