Red_Girl написа:С картинки няма как да стане. Пробвай с няколко диаманта.![]()
Тц тц, меркантилна като всички жени. Няма ли любов за вас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Другарю Магаре, не давайте подобни идеиТоку виж се осъществили
![]()
![]()
Мъри ако започне 2014 начело на Ботев ще е цяло чудо.
Емил е стиснат и няма как да стане това. Аз не съм го видял една сутрин да ни предложи шкембе с много оцет и чесън, и студена бира, за освежаване.. само някакви кайвета размята
Пишат, че Кривия го е отнесъл, ама е от Ливето, а те тази вечер ми доказаха, че не са за вярване
Е те за Емил ако не направят жест от ръководството на Левски, няма за кой друг![]()
Кривия....май и той ще го отнесе барабар с Мъри, ако той е правил селекцията. Ама как за 3 месеца от най-добрите (айде след Лудогорец) футболисти се сринаха до пълни некадърници и седмо място, не мога да разбера.
rhaegar написа:Red_Girl написа:С картинки няма как да стане. Пробвай с няколко диаманта.![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Soulen написа:Емо, ти си ми идол. Обявявам те за БОГ в Спам темата![]()
Red_Girl написа: Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само.![]()
Кашчей написа:
Не казвам за теб, но твърде много левскари го превъзнасят, а всъщност той е явно посредствен треньор. Вие и Люпко така превъзнасяте де![]()
Един Господ знае колко народ дава акъл в работата на треньорите у нас, а и по света.
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа: Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само.![]()
Как да те направя щастлив като ти не ми отговаряш на нита едно любовно ЛС ? Та ти не ми даваш дори шанс ама имаш претенции да си щастлива . Ебаси как си противоречиш .
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:С картинки няма как да стане. Пробвай с няколко диаманта.![]()
Предложи на приятелката си с картинка и после ми обяснявай тея неща. Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само.![]()
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа: Просто, ако ни обичате, ще ни направите щастливи. Аз нямам против и без диаманти,но да е оригинално и да съм впечатлена. Естествено като географска бих искала да е на Гранд Каньона, но тва са мечти само.![]()
Как да те направя щастлив като ти не ми отговаряш на нита едно любовно ЛС ? Та ти не ми даваш дори шанс ама имаш претенции да си щастлива . Ебаси как си противоречиш .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта