Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Алкатела е много приличен. И много по-добър от desire 500. Заслужава си парите. Не слушай подобни заучени изказвания за марки...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Гледатели Ч . море - Ботев ? Георги Божилов как нахрани Бакари
Голям смях

becks32milan написа:boabbb написа:rhaegar написа:http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2324.Alcatel-OT-Idol-6030X някой да има мнение за тоя телефон? Че мойто грешно HTC е на доизживяване.
Мощен е. Обаче батерийката му е слабичка - 1800. А и Алкателите нещо не ми се нравят - познати се оплакват, Глобул-телефоните са Алкател. Галакси 2 плюс е добър и е около 300 леваПичагата с Desire-a - не ти ли е малко вътрешната памет? А батерията как е ?
Батерията си е типично слабичка, но ми стига. Цял ден в даскало го врънкам и още имам. Паметта ми - да малко е, остава ми 500МВ, но засега стига.
Регри, марката има значение.
Да, затова си купих Самсунг

Леевски, оле

Ем аз само добри неща прочетох за тоя Алкател. А и аз не го ръчкам постоянно, че да ми е толкова важна батерията.
Как да е, аз имам още 2 месеца до изтичане на договора, а не мога да си подновя Loop, щото съм дърт
Та се оглеждам и да взема нов телефон вече. Ще прегледам и в Глобул какво предлагат, ама всичките ми приятели са на Мтел, а и имам доста точки, които мога да ползвам.
Как да е, аз имам още 2 месеца до изтичане на договора, а не мога да си подновя Loop, щото съм дърт

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

O-хо, Лацио, ще се ходи на мач, по гяволите операта.
rhaegar написа:Ем аз само добри неща прочетох за тоя Алкател. А и аз не го ръчкам постоянно, че да ми е толкова важна батерията.
Как да е, аз имам още 2 месеца до изтичане на договора, а не мога да си подновя Loop, щото съм дъртТа се оглеждам и да взема нов телефон вече. Ще прегледам и в Глобул какво предлагат, ама всичките ми приятели са на Мтел, а и имам доста точки, които мога да ползвам.
Пенсионер

Леевски, оле

boabbb написа:rhaegar написа:Ем аз само добри неща прочетох за тоя Алкател. А и аз не го ръчкам постоянно, че да ми е толкова важна батерията.
Как да е, аз имам още 2 месеца до изтичане на договора, а не мога да си подновя Loop, щото съм дъртТа се оглеждам и да взема нов телефон вече. Ще прегледам и в Глобул какво предлагат, ама всичките ми приятели са на Мтел, а и имам доста точки, които мога да ползвам.
ПенсионерТова до 26 ли беше ?
Да

Ще ми сменят и номера, ама не ме е яд, то и без тва не беше някакъв елементарен

rhaegar написа:boabbb написа:rhaegar написа:Ем аз само добри неща прочетох за тоя Алкател. А и аз не го ръчкам постоянно, че да ми е толкова важна батерията.
Да![]()
Ще ми сменят и номера, ама не ме е яд, то и без тва не беше някакъв елементаренМоже пък да ми се падне по-добър
Уникален ще е - с 6 различни цифри

Леевски, оле

- becks32milan
- Контакти:
Groucho написа:O-хо, Лацио, ще се ходи на мач, по гяволите операта.
Беконо е щастлива, на мен не ми излезе късмета - Ако Лудогорец бяха били Базел щях да гледам Челси на живо, а ако ПСВ бяха били Милан и Лудогорец отидеха в ЛЕ щях да гледам Милан... Малшанс
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
boabbb написа:rhaegar написа:boabbb написа:rhaegar написа:Ем аз само добри неща прочетох за тоя Алкател. А и аз не го ръчкам постоянно, че да ми е толкова важна батерията.
Да![]()
Ще ми сменят и номера, ама не ме е яд, то и без тва не беше някакъв елементаренМоже пък да ми се падне по-добър
Уникален ще е - с 6 различни цифри![]()
Ми то и сега е така