pomiqr108 написа:Монито е само и единствено моя. Всякакви опити да я прилъстите ще са напълно безуспешни и загуба на време.
надай се куре на пияна жена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr108 написа:Монито е само и единствено моя. Всякакви опити да я прилъстите ще са напълно безуспешни и загуба на време.
boabbb написа:becks32milan написа:Бре някой HTC Desire 300 има ли, харесва ли му, въобще виждал ли го е и има ли мнение за него ?
Бързо резюме ще ти дръпнаТелефона не изглежда лош - HTC-тата имат лесно меню, тоя мисля е Андроид 4.2 ( желето
), двуядрен на 1.2 ( бързичък ), 512 РАМ ( прималко е
), 1.06 ГБ вътрешна памет ( малко е, а само там могат да се слагат приложения ), батериите на HTC падат доста бързо... Като цяло не ти го препоръчвам на тая цена ( около 400 лв. ). Ти с 1 или с 2 карти искаш ?
boabbb написа:Тоя дет извади 50 М има 60 хил. стадион и най-скъпите билети в цяла Англия, заедно с евреите![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:boabbb написа:Тоя дет извади 50 М има 60 хил. стадион и най-скъпите билети в цяла Англия, заедно с евреите![]()
Да бе, на какво отгоре са ви най-скъпи билетите
rhaegar написа:boabbb написа:CTAHKO написа:boabbb написа:А, бе, тия дървари Челсищели да взимат някакъв Люк Шоу
- 23-4 милиона, това-онова
Че това пари ли саМомче, Челси може да си позволи да вземе всеки
Кой да го вземе, миротворците от Арсенал ли
Точно за това не ги обичам - кандидати за всеки скъп играч и му е*ават майката на кариерата послеФинансов феърплей х*я ми Янко
Янко-Данко тва е. Кой извади 50м за един играч тва лято?![]()
Люк Шоу е млад, талантлив и е британец. Много са му 25м, ама това е положението. Реална цена-не повече от 12-13м.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
rhaegar написа:boabbb написа:Тоя дет извади 50 М има 60 хил. стадион и най-скъпите билети в цяла Англия, заедно с евреите![]()
CTAHKO написа:rhaegar написа:boabbb написа:Тоя дет извади 50 М има 60 хил. стадион и най-скъпите билети в цяла Англия, заедно с евреите![]()
И те да имат едно нещо, с което да се похвалят![]()
![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта