Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Бойко от СИК на среща с Нетаняху в Израел

Мнениеот peliforewer » 09 дек 2013 22:29

sin4ec написа:Факт!
Съдбата на Русия е да бъде велика сила и да слага прът в колелото на самозабравилите се малоумници, бленуващи световно господство. Единият превзе опожарената Москва, за да бяга позорно след това, изоставяйки войските си в снеговете. Другият стигна на 14 км от Москва, и армията му влезе в Сталинград, за да не излезе оттам. А при Курската дъга и в блатата и душегубките на Беларус останаха погр****и последните му надежди. За да се стигне до червеното знаме над Райхстага. Следващите ентусиасти са ясно кои са, и краят им няма да е различен...

Мислех да не коментирам по темата защото повечето от дискутиращите са известни с пристрастните си коментари и е губене на време да им се опонира,но когато малоумници почват да се правят на велики ми идва в повече.Каква е разликата между Сталин и Хитлер,никаква,двама сатрапи заради които загинаха милиони хора.Въпрос на време е било кой от двамата ще започне Световната война,ако не сте запознати Германия и СССР са имали подписан мирен договор.Това че Германия губи войната се дължи не толкова на гения на съветските партийни ръководители ,а на героизма на обикновения руски войник,който за дневна дажба от 100гр водка,парче сланина и махорка тръгваше срещу немските танкове и умираше,а след него другия и така милиони и за какво за да могат двамата изроди да си начешат егото.Има ли разлика между тогавашните руски ръководители и сегашните,има ,но е много малка преди непослушните ги убиваха или пращаха в психиатриите или в Сибир/прочетете Архипелагът Гулак,за да разберете за какво става дума/,сега само ги бият по площадите и вкарват в затвора,има напредък нали.Шапка свалям на обикновения руснак,но да ми казвате че България е обречена ако не е с Русия ми идва в повече,доста години бяхме с СССР и какво, нищо.До като българските политици се мъчат да ни закачат я за Русия,я за САЩ,я за ЕС,ще си бъдем все на дъното.Докато не се възстанови реалния бизнес,не се спазват законите,не се премахне корупцията и ред други такива нормални неща ,няма спасение за България.Да се върна и за срещата на Борисов в Израел,ами с евреите се съобразяват и Русия и САЩ ,а ние покрай исторически дадености имаме привилегия да имаме добри връзки с Израел и не виждам нищо лошо да ги продължаваме.Сега се сещам че комунистите не обичаха Израел,а ни обвързваха с Палестина и арабските държави,явно терористите са се подкрепяли.
Последна промяна от peliforewer на 09 дек 2013 22:47, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 09 дек 2013 22:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OArlzU67fA4[/youtube]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 дек 2013 22:36

Кой идиот слива нон стоп всички теми??? Спрете се вече..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2013 22:38

Red_Girl написа:Кой идиот слива нон стоп всички теми??? Спрете се вече..

Абсолютен кошмар ...

Влизам в спам-тема, а то някакви русофили искат да закрият България, за сметка на Русия. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 дек 2013 22:39

Бе и аз не мога да разбера, ама верно е дразнещо.

Е ви и Лияна

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 дек 2013 22:43

Red_Girl написа:Кой идиот слива нон стоп всички теми??? Спрете се вече..

Прости им. На тежък хероин са.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Бойко от СИК на среща с Нетаняху в Израел

Мнениеот v.r.s. » 09 дек 2013 22:50

локо до живот написа:
v.r.s. написа:На мен ми е чудно това, че ББ вече е в опозиция, не участва в управлението на страната и няма как да влияе за каквито и да е решения, но Станишев, Местан, Сидеров и подлогата им Бареков продължават да се занимават с него.
Нали е изолиран и няма как да пречи на никой от тях, а те се държат така, все едно той управлява, а те са в опозиция. Разбира се за Бареков донякъде е нормално, той дори не е бил и депутат и не вярвам, че някога ще бъде, но и той на умряло куче нож вади, вместо да критикува управляващите, което е най-нормално за една извънпраламентарна партия. Но няма как този който е подлога на управляващите да ги критикува и го прави само от време на време, за да не личи прекалено много.
Като чета пресата на Пеевски имам чувство, че Държавата се управлява не от тройната коалиция, а от ББ.
Минаха близо седем месеца от падането от власт на ГЕРБ и вече би трябвало управляващите да не се оправдават с тази опозиционна изолирана партия за каквото и да е, нещо което самите те призоваваха ББ да не прави, когато беше премиер.
Но нашите политици са късопаметни и когато са във властта забравят какво са говорили и вършили, когато са били в опозиция и вършат същото като предшествениците си.

Явно в Парламента ни няма мъже, а всички са....

пич,нещо си се объркал-всички кметове и общински съветници във всички градове са герб,според теб кой управлява?

Е това е нещо върху което не съм се замислял. Значи кметовете и общинските съветници управляват Държавата и тя е зависима от тях. Значи нямат никакво значение министерският съвет, Парламента, Президента и областните управители, а на върха на управлението на Държавата са кметовете и общинските съветници.
По-голяма глупост от това което си написал не мисля, че може да се измисли, а да не говорим, че и не във всички градове кметовете и общинските съветници са та ГЕРБ, но и така да е не те управляват Държавата. Ти ще измислиш ново, (революционно)Държавно управление, от кметове и общински съветници, каквото няма аналог в света. :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 дек 2013 22:52

Tва не е истина.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 дек 2013 22:54

Red_Girl написа:Tва не е истина.

КОЕ?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 дек 2013 22:57

Тея сливания..

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”