sin4ec написа:Факт!
Съдбата на Русия е да бъде велика сила и да слага прът в колелото на самозабравилите се малоумници, бленуващи световно господство. Единият превзе опожарената Москва, за да бяга позорно след това, изоставяйки войските си в снеговете. Другият стигна на 14 км от Москва, и армията му влезе в Сталинград, за да не излезе оттам. А при Курската дъга и в блатата и душегубките на Беларус останаха погр****и последните му надежди. За да се стигне до червеното знаме над Райхстага. Следващите ентусиасти са ясно кои са, и краят им няма да е различен...
Мислех да не коментирам по темата защото повечето от дискутиращите са известни с пристрастните си коментари и е губене на време да им се опонира,но когато малоумници почват да се правят на велики ми идва в повече.Каква е разликата между Сталин и Хитлер,никаква,двама сатрапи заради които загинаха милиони хора.Въпрос на време е било кой от двамата ще започне Световната война,ако не сте запознати Германия и СССР са имали подписан мирен договор.Това че Германия губи войната се дължи не толкова на гения на съветските партийни ръководители ,а на героизма на обикновения руски войник,който за дневна дажба от 100гр водка,парче сланина и махорка тръгваше срещу немските танкове и умираше,а след него другия и така милиони и за какво за да могат двамата изроди да си начешат егото.Има ли разлика между тогавашните руски ръководители и сегашните,има ,но е много малка преди непослушните ги убиваха или пращаха в психиатриите или в Сибир/прочетете Архипелагът Гулак,за да разберете за какво става дума/,сега само ги бият по площадите и вкарват в затвора,има напредък нали.Шапка свалям на обикновения руснак,но да ми казвате че България е обречена ако не е с Русия ми идва в повече,доста години бяхме с СССР и какво, нищо.До като българските политици се мъчат да ни закачат я за Русия,я за САЩ,я за ЕС,ще си бъдем все на дъното.Докато не се възстанови реалния бизнес,не се спазват законите,не се премахне корупцията и ред други такива нормални неща ,няма спасение за България.Да се върна и за срещата на Борисов в Израел,ами с евреите се съобразяват и Русия и САЩ ,а ние покрай исторически дадености имаме привилегия да имаме добри връзки с Израел и не виждам нищо лошо да ги продължаваме.Сега се сещам че комунистите не обичаха Израел,а ни обвързваха с Палестина и арабските държави,явно терористите са се подкрепяли.