Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Бойко от СИК на среща с Нетаняху в Израел

Мнениеот MoNteSo » 09 дек 2013 18:58

v.r.s. написа:На мен ми е чудно това, че ББ вече е в опозиция, не участва в управлението на страната и няма как да влияе за каквито и да е решения, но Станишев, Местан, Сидеров и подлогата им Бареков продължават да се занимават с него.
Нали е изолиран и няма как да пречи на никой от тях, а те се държат така, все едно той управлява, а те са в опозиция. Разбира се за Бареков донякъде е нормално, той дори не е бил и депутат и не вярвам, че някога ще бъде, но и той на умряло куче нож вади, вместо да критикува управляващите, което е най-нормално за една извънпраламентарна партия. Но няма как този който е подлога на управляващите да ги критикува и го прави само от време на време, за да не личи прекалено много.
Като чета пресата на Пеевски имам чувство, че Държавата се управлява не от тройната коалиция, а от ББ.
Минаха близо седем месеца от падането от власт на ГЕРБ и вече би трябвало управляващите да не се оправдават с тази опозиционна изолирана партия за каквото и да е, нещо което самите те призоваваха ББ да не прави, когато беше премиер.
Но нашите политици са късопаметни и когато са във властта забравят какво са говорили и вършили, когато са били в опозиция и вършат същото като предшествениците си.

Явно в Парламента ни няма мъже, а всички са....

Целия тоя цирк в парламента, закачките, подхвърлянията са за да се затрупват медиите с безполезна информация, докато те си вършат делата под масата. Не е за сефте. Само се чудя коя страна ще изгори за убийството на варненския митрополит. В деня на кончината му излезнаха един куп статии, че има белези от насилие върху него, след това ни затрупаха с излишната информация за неговите далавери и ХОП - самоубиец!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Groucho » 09 дек 2013 19:34

Нема полема!!! В нито един раздел! Срамота!!!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 09 дек 2013 19:40

[center]Изображение[/center]

[center]Когато фактите говорят и боговете мълчат ![/center]

Ето защо съм твърдо против ГЕРБ !
Ето защо ги смятам за по-голямо зло, отколкото БСП и ДПС взети заедно !
По време на своето управление ГЕРБ наложиха нечуван ГЕНОЦИД над обикновените българи. Финансов геноцид с автор Шимон Дянков. Как по друг начин може да се нарече замразяването на пенсии и заплати в продължение на почти 4 години при постоянно растящи цени ? И то във времена на световна икономическа криза !
Това антибългарско поведение на ГЕРБ не беше нормално. Още повече, че партията се декларираше като анти ДПС, сиреч минаваше за чисто българска и едва ли не националистична партия. Да, ама не !
ГЕРБ изглеждаше патриотична партия само вънкашно ! :evil:
В нея на ключови позиции бяха сложени откровени слуги на ционистите и Световните господари. Важното министерство на финансите беше дадено на Шимон Дянков, а външното министерство на евреина Николай Младенов.
На всичко отгоре като стана министър-председател Бойко Методиев Борисов направи първата си визита в чужбина именно в Израел.
Изхождайки от богатия си житейски опит и информацията, която достига до мен по различни канали, както и познанията си по световна политика, мога да направя обоснованото предположение, че ционистите искат българската земя за свои цели. Дали ще я заселят с евреи или за нещо друго не знам, но със сигурност земята ни им трябва ОБЕЗБЪЛГАРЕНА !!!
И именно в тази посока се действа от продажните ни политици вече 24 години ... По чужда заповед и в полза на чужди интереси !
Последна промяна от viali69 на 09 дек 2013 20:16, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 09 дек 2013 19:40

v.r.s. написа:На мен ми е чудно това, че ББ вече е в опозиция, не участва в управлението на страната и няма как да влияе за каквито и да е решения, но Станишев, Местан, Сидеров и подлогата им Бареков продължават да се занимават с него.
Нали е изолиран и няма как да пречи на никой от тях, а те се държат така, все едно той управлява, а те са в опозиция. Разбира се за Бареков донякъде е нормално, той дори не е бил и депутат и не вярвам, че някога ще бъде, но и той на умряло куче нож вади, вместо да критикува управляващите, което е най-нормално за една извънпраламентарна партия. Но няма как този който е подлога на управляващите да ги критикува и го прави само от време на време, за да не личи прекалено много.
Като чета пресата на Пеевски имам чувство, че Държавата се управлява не от тройната коалиция, а от ББ.
Минаха близо седем месеца от падането от власт на ГЕРБ и вече би трябвало управляващите да не се оправдават с тази опозиционна изолирана партия за каквото и да е, нещо което самите те призоваваха ББ да не прави, когато беше премиер.
Но нашите политици са късопаметни и когато са във властта забравят какво са говорили и вършили, когато са били в опозиция и вършат същото като предшествениците си.

Явно в Парламента ни няма мъже, а всички са....

пич,нещо си се объркал-всички кметове и общински съветници във всички градове са герб,според теб кой управлява?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 09 дек 2013 19:59

viali69 написа:[center]Изображение[/center]

Когато фактите говорят и боговете мълчат !

Другарю Виали , една песен в твоя чест: Ратата родината изграждат , ратата след тях вървят , ратата , ратата , труден път ви чака , славен път!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 09 дек 2013 20:08

Groucho написа:Нема полема!!! В нито един раздел! Срамота!!!

#Оставка
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 09 дек 2013 20:09

viali69 написа:[center]Изображение[/center]

Когато фактите говорят и боговете мълчат !

... другарю , ти си нашето слънце ... ти си пълен с факти ... защо тогава не сгълча автора на темата , че когато пише са сикаджията Бойко не трябва да пропуска цялото обкръжение на Станишев начело с другаря Дъбов и прочие елементи ... ами така де ... нали идеята е всички да са на светло .... или май по скоро е да се продължи плюенето по Бойко .... дори и в опозиция продължава с нестихваща сила ...боже ..къде трябва да отиде за да спрат да се занимават с него , хора спрямо които той е просто дребен обирджия .... явно все още ги плаши ... интересно с какво ... кажи , другарю ..с какво плаши Бойко шайката , която в момента е на власт , че не спират да бълват срещу него ... нали уж на умряло кучи нож не се вадило ...ах вие ..комунистите сте като виетнамците .... кучето трябва да бъде одрано и изядено ...хахахаа ..нямам думи .. :) :) :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 дек 2013 20:11

Groucho написа:Нема полема!!! В нито един раздел! Срамота!!!

Отваряй виното и си сипвай, сипвай..... 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 09 дек 2013 20:16

Мен па ме мързи да си сваля субтитри за БСП 2 ... Може ли некой да дойде да ми помогне :roll:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 дек 2013 20:19

modor написа:Отваряй виното и си сипвай, сипвай..... 8-)

Ae, ино пиво си отворих, а две пражоли пратих у фурната, да не им е ладно в тоя зверски студ!

Върни се в “Свободна зона”