v.r.s. написа:На мен ми е чудно това, че ББ вече е в опозиция, не участва в управлението на страната и няма как да влияе за каквито и да е решения, но Станишев, Местан, Сидеров и подлогата им Бареков продължават да се занимават с него.
Нали е изолиран и няма как да пречи на никой от тях, а те се държат така, все едно той управлява, а те са в опозиция. Разбира се за Бареков донякъде е нормално, той дори не е бил и депутат и не вярвам, че някога ще бъде, но и той на умряло куче нож вади, вместо да критикува управляващите, което е най-нормално за една извънпраламентарна партия. Но няма как този който е подлога на управляващите да ги критикува и го прави само от време на време, за да не личи прекалено много.
Като чета пресата на Пеевски имам чувство, че Държавата се управлява не от тройната коалиция, а от ББ.
Минаха близо седем месеца от падането от власт на ГЕРБ и вече би трябвало управляващите да не се оправдават с тази опозиционна изолирана партия за каквото и да е, нещо което самите те призоваваха ББ да не прави, когато беше премиер.
Но нашите политици са късопаметни и когато са във властта забравят какво са говорили и вършили, когато са били в опозиция и вършат същото като предшествениците си.
Явно в Парламента ни няма мъже, а всички са....
Целия тоя цирк в парламента, закачките, подхвърлянията са за да се затрупват медиите с безполезна информация, докато те си вършат делата под масата. Не е за сефте. Само се чудя коя страна ще изгори за убийството на варненския митрополит. В деня на кончината му излезнаха един куп статии, че има белези от насилие върху него, след това ни затрупаха с излишната информация за неговите далавери и ХОП - самоубиец!