marchisio написа:Супер доволен съм, че има.
Ще влезне в час, споко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
marchisio написа:Супер доволен съм, че има.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Само, че аз ги разбирам повече, щото съм с 50 кинта напред благодарение на онези, твоите любими Челси и Пуул.![]()
![]()
![]()
Red_Girl написа:СТАНКО много ги разбираш нещата.. Само, че аз ги разбирам повече, щото съм с 50 кинта напред благодарение на онези, твоите любими Челси и Пуул.![]()
![]()
![]()
Groucho написа:Red_Girl написа:Само, че аз ги разбирам повече, щото съм с 50 кинта напред благодарение на онези, твоите любими Челси и Пуул.![]()
![]()
![]()
Брао, треа си кураж, за да маркираш три изненадващи победи у талона
Groucho написа:Red_Girl написа:Само, че аз ги разбирам повече, щото съм с 50 кинта напред благодарение на онези, твоите любими Челси и Пуул.![]()
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Само, че аз ги разбирам повече, щото съм с 50 кинта напред благодарение на онези, твоите любими Челси и Пуул.![]()
![]()
![]()
Толкова ни смърди първенството.. Бях сигурна, че ше биете лудогорците..Славия не пожела да изравни на Литекс, Локо София бие Берое.. Супер коеф.... После първенството ни е чисто.![]()
ralka_levskarka написа:Е на Пуул пък кое им беше изненадващото![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост