Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Тема за политика - Свят
Кой да изнася ? 

Мнооооооого са дискретни медиите относно шистовата революция и изобщо петролната индустрия в Щатите с тая цена в момента. Няма медийно психо инфо кой как даяни, сякаш цъфтят и те при тия мижави долари за барел и не фалират стотици частни компании месечно, няма съкращение на персонал и т.н. Сякаш никой не е земал кредити да вади петрол и газ преди 5г и ся не му се ебава майката от звънения от банката да си плаща вноската просрочената.
Там в Щатите е рай бе, никви проблемс нема.
Там в Щатите е рай бе, никви проблемс нема.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
THE G.A.M.E написа:Кой да изнася ?
Щатите. Нали Смит изпраска статията.
Ма съм се начел на такива плашеши петролния пазар статии с аха-аха тръгнали мирикански петрол към Европата.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
fcb_bg написа:Не е в Дубай. Там е, де се изписват с .ir
Ей, то пък пишело отдолу не съм догледал.

В Иран е, по-точно в град Ахваз.

fcb_bg написа:Ша изнясят баш-баш сега, кат петрола рови ценовото дъно, а? Луди ли сте, ей!Мчи тоя петрол за да го докарат до Европа ква цена ше им легне барела на американците? Да не го добиват на -$67 за барел бе?
И на мен това ми направи впечатление, каква трябва да е цената на петрола, че да им излезе сметката.

-
fcb_bg написа:THE G.A.M.E написа:Кой да изнася ?
Щатите. Нали Смит изпраска статията.
Ма съм се начел на такива плашеши петролния пазар статии с аха-аха тръгнали мирикански петрол към Европата.
Е, аз имах на предвид Иран.
Инак Щатите може да са на загуба при пласиране под дадена цена, ама де да ги знаеш, може да искат просто да правят мръсно.

Другият вариант е - умишлено обезценяване на петрола, заради план за нов енерго-продукт.

Бали му ма'ата... Но всички експерти казват, че петролът ще продължи да поевтинява в следващите 5 години.

Баси нострадамусите ...
HoUs4oOL, питам без никакви намерения да се заяждам или да се подигравам, просто ми е интересно, наистина ли Иран ти е симпатична страна ?
dunavfc написа:HoUs4oOL, питам без никакви намерения да се заяждам или да се подигравам, просто ми е интересно, наистина ли Иран ти е симпатична страна ?
Да, абсолютно.

Благодаря за отговора 

Нали е от някаква република затънтена от РФ. Ти ако си турчин,живеещ в България, няма ли Турция да ти е симпатична?
Тя му беше,ама Ердо свали един самолет и нещата се обърнаха. Не съвсем де, Хаусчо беше писал,че още му се кефи на Султана. Аз лично не бих пуснал и една сълза за целия Близък Изток барабар с евреите. А управниците и духовниците даже бих се радвал да умрат. Всички налагащи насила догмите на Исляма са за кладата.
Тя му беше,ама Ердо свали един самолет и нещата се обърнаха. Не съвсем де, Хаусчо беше писал,че още му се кефи на Султана. Аз лично не бих пуснал и една сълза за целия Близък Изток барабар с евреите. А управниците и духовниците даже бих се радвал да умрат. Всички налагащи насила догмите на Исляма са за кладата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!