Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот 1982 » 27 дек 2015 22:01

Че да си ме видял мен да хваля някъде САЩ как борят ИДИЛ ???? Аз не съм като вас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 дек 2015 22:16

1982 написа:Че да си ме видял мен да хваля някъде САЩ как борят ИДИЛ ???? Аз не съм като вас.

Абе не съм и видял да си ги насрал за успехите...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 дек 2015 22:23

Не съм ги насрал, понеже няма и кой да ни залива всеки ден с пропаганда как САЩ борели тероризма. Виж, руската пропаганда е налице тук всеки Божи ден.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 дек 2015 22:27

1982 написа:Не съм ги насрал, понеже няма и кой да ни залива всеки ден с пропаганда как САЩ борели тероризма. Виж, руската пропаганда е налице тук всеки Божи ден.

Ми дай изкарай данни за отсрещаната страна да видим оназ Коалиция страшната кво стори за почти 2г. Ми тя територията на ИД се сви май след руската намеса или се лъжа? Кого да хвалят хората всъщност я сподели?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 дек 2015 22:32

Ма защо зорлем ме караш да браня идеята "САЩ бори тероризма", като аз въобще не я споделям ???

300 пъти съм писал тук, че САЩ си гледат своя интерес, нищо повече. Никъде не съм ги хвалил, че унищожават ИД или че борят тероризма, никъде. Вие сте по тази част, всеки Божи ден ни облъчвате тук как Русия бранела човечеството и трепела терористи. Уж ....

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 дек 2015 22:38

1982 написа:Ма защо зорлем ме караш да браня идеята "САЩ бори тероризма", като аз въобще не я споделям ???

300 пъти съм писал тук, че САЩ си гледат своя интерес, нищо повече. Никъде не съм ги хвалил, че унищожават ИД или че борят тероризма, никъде. Вие сте по тази част, всеки Божи ден ни облъчвате тук как Русия бранела човечеството и трепела терористи. Уж ....

Аз преди да хваля Русия в Сирия, съм се насрал да храча тука щатските успехи. Щото имам позиция и я казвам независимо кой какво е писал тук. Ти щом си инак и имаш нужда от побутване си е твоя работа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 дек 2015 23:03

За вас, имане на позиция явно е да вземеш страна - или си със САЩ, или с Русия.

Да, няма да седна тук и да плюя САЩ ей така, за идеята да се плюе. Не бих писал и срещу Русия, ако не ме провокирате вие с всекидневната си руска пропаганда. Това е единствената причина да пиша срещу Русия толкова много.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 дек 2015 16:12

Москва удари цистерни с петрол в Турция

Русия пусна сателитни снимки как бомбардира цистерни с петрол на “Ислямска държава”, влизащи в Турция, съобщи в. “Дейли телеграф”.

Кремъл твърди, че са унищожили 17 колони с камиони, пълни с петрол, през изминалата седмица.

Москва каза, че “Даеш” продължава да изнася петрол в Турция, но използва нов маршрут през Северен Ирак, за да избегне руските бомбардировки.

Цистерните минават по обходен маршрут през сирийската провинция Дейр аз Зур, иракските градове Захо и Мосул и след това към Турция.

Кремъл пусна и снимки, на които около 11 775 камиона се виждат от двете страни на иракско-турската граница.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 28 дек 2015 22:48

САЩ удариха здраво по ИДИЛ! По ИДИЛ, а не по умерената опозиция на диктатора Асад!

http://fakti.bg/world/166926-17-udara-s ... -za-koleda

17 удара срещу Ислямска държава за Коледа
Пет от американските удари са били извършени в Сирия и 12 в Ирак

Пентагонът обяви, че САЩ е извършил 17 въздушни удари срещу цели на Ислямска държава в Ирак и Сирия по Коледа, съобщи АП.

Ударите, насочени срещу бойци на ИД, съоръжения и превозни средства са били извършени от изтребители, бомбардировачи и безпилотни самолети.

Пентагонът заяви, че пет от ударите са били извършени в Сирия и 12 в Ирак.

На прицел са били тунели, експлозивни производствените обекти и други цели, като например мостове и бойни постове на ИД.

Всички самолети на САЩ са се завърнали невредими.
Последна промяна от BETEPOK на 28 дек 2015 22:55, променено общо 1 път.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 28 дек 2015 22:55

CTAHKO написа:Москва удари цистерни с петрол в Турция

Русия пусна сателитни снимки как бомбардира цистерни с петрол на “Ислямска държава”, влизащи в Турция, съобщи в. “Дейли телеграф”.

Кремъл твърди, че са унищожили 17 колони с камиони, пълни с петрол, през изминалата седмица.

Москва каза, че “Даеш” продължава да изнася петрол в Турция, но използва нов маршрут през Северен Ирак, за да избегне руските бомбардировки.

Цистерните минават по обходен маршрут през сирийската провинция Дейр аз Зур, иракските градове Захо и Мосул и след това към Турция.

Кремъл пусна и снимки, на които около 11 775 камиона се виждат от двете страни на иракско-турската граница.

Браво. Поредна точка в политиката на Путин.

Върни се в “Свободна зона”