Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот icko65 » 16 юли 2014 22:22

1982 написа:Много ли се засегна, русофилче ?!

Такива сте си вие, бясна и сляпа защита на "майка Русия" ..... по цял ден.

А аз знам къде съм .... аз съм свободен. Не съм ничий роб, в отлика от теб.

E аз на кого съм роб?Казвам си мнението/различно от твоето/ и ...роб.Все едно аз да кажа същото за теб-не е това пич.В грешка си и то голяма.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Капитализмът се изчерпва

Мнениеот icko65 » 16 юли 2014 22:46

forever bluet написа:Изобщо не ми се губи времето с утопични простотий ,като комунизма ама ме провокираха един двама платени драска4и. Форд и Бмв и т.н. не били дело на икономика и мисъл а на нещо друго. А Лада и Заз на какво са плод? А да Лада всъщност е Фиат :lol: Ето един елементарен пример за разликите : Делят един народ,Германския на две. Едните са под ушанката на Русия и Социализма и произвеждат Трабант и Вартбург,а другите са под своята си капиталистическа шапка и правят Мерцедес и БМв. А примера с двете Кореи? Защо не отидете на екскурзия до Северна Корея бе г-да гъзолизци на Соца? Не съм някакъв сплескан пубер та разни олигофрениасали тъпаци да ме накарат да забравя как късаха фланелката ми с латински надписи,как биеха печати по краката на майките ни с къси поли,как дремехме по опашки,как онези партизаните ядяха луканка и караха Мазди а ние се биехме за кучешка радост и чакахме по 15 години за Лада. Как ми казваха учи ,за да не работиш и как Сталин и мекеретата му избиваха собствения си народ. Как те пращаха в Белене и Ловеч затова че просто имаше мнение. Възпитал съм децата си да мразят комунистите до мозъка на костите си . Не че някъде го има построен ,за да им покажа де :lol: Изобщо не ми дреме за драсканиците на разни бездарни и вмирасани защитници на социализма и комунизма. Набийте си по един шут в червените задници и ни оставете на мира. Бегом към Куба,Северна Корея или където си решите :lol: Обувам си Найка,слагам си Сейкото,взимам си Айфона,ска4ам в БМВ-то и отивам със съпругата си облечена в къса пола и блуза с латински надписи да ударим по едно Ирландско уиски :lol: А на феновете на соца и битовия руски алкохолизъм " НАЗДРАВЕ" :lol:

Много бързо свърши с плюсовете на капитализма.Ами минусите?Май са множко?Или викаш то няма... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2014 22:51

icko65 написа:

E аз на кого съм роб?Казвам си мнението/различно от твоето/ и ...роб.Все едно аз да кажа същото за теб-не е това пич.В грешка си и то голяма.

Значи, ако някой е привърженик на Запада и си го казва в прав текст, той е роб, но ако е русофил, той си е свободен и "просто си казва мнението"? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юли 2014 23:02

vaskonti написа:
icko65 написа:

Значи, ако някой е привърженик на Запада и си го казва в прав текст, той е роб, но ако е русофил, той си е свободен и "просто си казва мнението"? :lol:

А ве чети началото.Мен ме нарекоха роб щото "защитавам" Русия

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юли 2014 10:17

icko65 написа:А ве чети началото.Мен ме нарекоха роб щото "защитавам" Русия

Няма лошо да се защитава когото и да било.

Проблема е, че не познавам русфил, който да вижда слабостите и проблемите на Русия.
Докато тук не можеш да видиш "про-западно" настроени, така сляпо да защитават ЕС и САЩ.

Ние чудесно виждаме недъзите на "Западният начин", докато за вас Русия е перфектна... Дори повече от Бог.
Усещаш ли къде е разликата... И защо русофил е = на заслепеност ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 юли 2014 11:06

Русофилите са оперирани от чувство за критичност и аналитичност.
Те приемат всичко, казано им отгоре, за чиста монета и дори не считат за необходимо да го анализират.
Обаче пропускат важния елемент, че няма човек или строй, който да не може да бъде критикуван.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 юли 2014 11:12

Laetitia написа:Русофилите са оперирани от чувство за критичност и аналитичност.
Те приемат всичко, казано им отгоре, за чиста монета и дори не считат за необходимо да го анализират.
Обаче пропускат важния елемент, че няма човек или строй, който да не може да бъде критикуван.

Да не съм чул лоша дума против другаря Путин :!: Мьи победим :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 юли 2014 15:00

Някой модератор да направи фен тема Русия или не направо форум, и там всички руски к...и да си бъркат по дупките.Не може във всяка тема да става въпрос за рубли и копейки. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юли 2014 18:29

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:А ве чети началото.Мен ме нарекоха роб щото "защитавам" Русия

Няма лошо да се защитава когото и да било.

Проблема е, че не познавам русфил, който да вижда слабостите и проблемите на Русия.
Докато тук не можеш да видиш "про-западно" настроени, така сляпо да защитават ЕС и САЩ.

Ние чудесно виждаме недъзите на "Западният начин", докато за вас Русия е перфектна... Дори повече от Бог.
Усещаш ли къде е разликата... И защо русофил е = на заслепеност ?

За мен Русия не е перфектна и знам че има слабости.Не се смятам за русофил още повече заслепен.Някои от вас които ме атакуват са се раждали когато аз имах възможността да бъда многократно и в соц.държави и в западни/Турция Гърция ФРГ Испания Англия Белгия Франция/Така че мноого отдавна съм си оформил мирогледа и мога да различа доброто и лошото и в едните и в другите.И в САЩ и в Канада съм бил.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 19 юли 2014 20:45

[offtopic]А фен-тема за братята американци ?[/offtopic]
[center][/center]

Върни се в “Свободна зона”