CTAHKO написа:Кашчей написа:CTAHKO написа:Имам предвид институциите и фирмите, които отговарят за почистването на снега. И това е всяка годинаА за какви пари и каква корупция става въпрос с това снегопочиствне, не е истина
Станко, замислял ли си се доколко и ние, като жители на населените си места спомагаме понякога за лошото почистване? виждал ли си как някой много влюбен в колата си пич, с половин метър сняг на тавана гордо тръгва на път, някъде по пътя обаче затъва, завърта се.. след него ще 3-4 такива пича и....улицата е задръстена. Да не говорим за паркираните по главните улици коли, които не се преместват дори и след изрично предупреждение по местните радиостанции и преса. Ако завали така, както си го може-знаеш, че изненадва и хората в САЩ и Германия.
Абе и това си е вярно, ама специално в Хасково, кмета направи даже прекалено много паркинги и места за паркиране в центъра и не им дават да си паркират по улиците и булевардите и да ги задръстват. Улиците и булевардите са добре поддържани и асфалтирани, което също е супер. Града си е чист и озеленен, с много паркове и детски кътове във всеки от тях. Междублоковите пространства също са добре поддържани от общината, ама да ми дадеш снегопочистването на града на фирма, която няма нито един снегорин и камион за опясъчаване, аз на това му казвам корупция
Последното изречение ме хвърли в оркестрината, чесно.
Тия да не би да имат подизпълнител, което не е незаконно, ама е...добре финансово

ПП- Ти нали искаше нещо за Челс(к)и да ти правя.. или вече се отказа?