we are the champions написа:becks32milan написа:MaRTo1233 написа:Ботев играят срещу сборен отбор от ЦСКА/Левски![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честит първи 'сняг' в Пловдив..
Значи и при нас трябва да дойде
дано
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:becks32milan написа:MaRTo1233 написа:Ботев играят срещу сборен отбор от ЦСКА/Левски![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честит първи 'сняг' в Пловдив..
Значи и при нас трябва да дойде
tevez написа:Добър ден.
Честит първи сняг от Търново
becks32milan написа:Някой да пише нещо за Спиди имам въпрос
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
rhaegar написа:becks32milan написа:Някой да пише нещо за Спиди имам въпрос
Сподели, чадо?
becks32milan написа:rhaegar написа:becks32milan написа:Някой да пише нещо за Спиди имам въпрос
Сподели, чадо?
Нчи, на бастуните в жълто и синьо вчера 2 пъти изрично ги помолих да дойде пратката ми след 14:00. Днес трябваше в 15:00 да дойде (те така казаха)
и стана 16:00 и писах на скайпа на онлайн магазина от който съм си взел пратката и те ми дадоха номер на товарителницата а там ми пише съобщение от 12:37 че е неуспешна пратката. А в скайпа другите ми казват че трябва 100% да пристигне. Сега - не трябва ли да ми се обадят, да ми пишат на е-майл или в сайта да не би да се забавят заради времето, нещо ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:becks32milan написа:rhaegar написа:becks32milan написа:Някой да пише нещо за Спиди имам въпрос
Сподели, чадо?
Нчи, на бастуните в жълто и синьо вчера 2 пъти изрично ги помолих да дойде пратката ми след 14:00. Днес трябваше в 15:00 да дойде (те така казаха)
и стана 16:00 и писах на скайпа на онлайн магазина от който съм си взел пратката и те ми дадоха номер на товарителницата а там ми пише съобщение от 12:37 че е неуспешна пратката. А в скайпа другите ми казват че трябва 100% да пристигне. Сега - не трябва ли да ми се обадят, да ми пишат на е-майл или в сайта да не би да се забавят заради времето, нещо ?
Би трябвало да ти звъннат. Когато идват на адреса, ако не намерят никой, се обаждат на оставения телефон. Най-добре се обади на централния им телефон и говори с оператор.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта