Red_Girl написа:Яя , има ли някой от Източни Родопи??
Имам роднини там, кажи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Яя , има ли някой от Източни Родопи??
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Red_Girl написа:Яя , има ли някой от Източни Родопи??
Имам роднини там, кажи?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Soulen написа:Red_Girl написа:Яя , има ли някой от Източни Родопи??
Имам роднини там, кажи?
Е, аз исках снимки... Че имам презентация за Петък. Ама намерих някви тук в нета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:Но иняма такива, като вас, които вечно да са в нарушение, но понеже сте ЦСКА, и то от София.. може по-леко да минат, те са наши ора.
А и отбори извън София правят сумати повече нарушения отколкото отбори от София,защото няма концетрирано внимание върху тях....
Кашчей,някой път човек трябва да спре да чете всичко,което му се пльосне на екрана или във вестника и да се позамисли малко!Медията промива мозъка!
Делянски, защо си мислиш, че вярвам на всичко написано, без да влагам мисъл?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MuFc1878 написа:Менди, много раничко нещо
Red_Girl написа:MuFc1878 написа:Менди, много раничко нещо
Да бе, в 10 почвам.. Бтв котката ми се казва Джаксън. По-късно ше ви я покажа. Голям дундьо е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта