Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
На Кашчей кога му изтича банана ?
boabbb написа:Аз ти казах, че им отмениха чист гол и после им зачетоха нередовен, пък по сайтовете какво говорят ... не знам. Въпроса е, че Франция ги биеше снощи, просто нямаха шанс
Не се хаби

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:boabbb написа:Аз ти казах, че им отмениха чист гол и после им зачетоха нередовен, пък по сайтовете какво говорят ... не знам. Въпроса е, че Франция ги биеше снощи, просто нямаха шанс
Не се хаби
Знаех си, че си подлога на Перуци! Фалшива коса, фалшив потребител

MuFc1878 написа:rhaegar написа:boabbb написа:Аз ти казах, че им отмениха чист гол и после им зачетоха нередовен, пък по сайтовете какво говорят ... не знам. Въпроса е, че Франция ги биеше снощи, просто нямаха шанс
Не се хаби
Знаех си, че си подлога на Перуци! Фалшива коса, фалшив потребител![]()
![]()
Ко каза, ко?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- becks32milan
- Контакти:
Български футболен съюз напомня, че с уведомително писмо от 15.11.2013 година на девет клуба от „А“ група бе даден седемдневен срок, в който да изчистят своите финансови задължения, натрупани след решения на Дисциплинарната комисия. Отреденият срок изтича в края на работния ден в петък, 22.11.2013 година.
Клубовете, до които бе изпратено уведомително писмо, са ПФК „ЦСКА“ (София), ПФК „Локомотив“ (София), ПФК „Нефтохимик“ (Бургас), ПФК „Левски“ (София), ПФК „Лудогорец“ (Разград), ПФК „Локомотив“ (Пловдив), ПФК „Пирин“ (Гоце Делчев), ПФК „Литекс“ (Ловеч) и ПФК „Любимец“ (Любимец).
А група с 3 отбора, кеф
Клубовете, до които бе изпратено уведомително писмо, са ПФК „ЦСКА“ (София), ПФК „Локомотив“ (София), ПФК „Нефтохимик“ (Бургас), ПФК „Левски“ (София), ПФК „Лудогорец“ (Разград), ПФК „Локомотив“ (Пловдив), ПФК „Пирин“ (Гоце Делчев), ПФК „Литекс“ (Ловеч) и ПФК „Любимец“ (Любимец).
А група с 3 отбора, кеф

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
becks32milan написа:Български футболен съюз напомня, че с уведомително писмо от 15.11.2013 година на девет клуба от „А“ група бе даден седемдневен срок, в който да изчистят своите финансови задължения, натрупани след решения на Дисциплинарната комисия. Отреденият срок изтича в края на работния ден в петък, 22.11.2013 година.
А група с 3 отбора, кеф
Е освен Гоце Делчев и Нафтата кой друг няма да успее да си плати задълженията според теб ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wIQXUgHm4c8[/youtube]

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
MuFc1878 написа:rhaegar написа:boabbb написа:Аз ти казах, че им отмениха чист гол и после им зачетоха нередовен, пък по сайтовете какво говорят ... не знам. Въпроса е, че Франция ги биеше снощи, просто нямаха шанс
Не се хаби
Знаех си, че си подлога на Перуци! Фалшива коса, фалшив потребител![]()
![]()
Подмазвам се на ПлатиМи

Леевски, оле

Това е ясно. Очаквам скоро да си подадеш форумната #ОСТАВКА 

Подписа на помияра :
ПС: Моля да не използвате авторитета на името ми, което съм градил с години за собствени подбуди и да подвеждате обществото, че съм аз. Това, че сте облекли костюма ми не Ви прави мен, а имитатор!!! За четвърти път Ви хващам, но за обществото това е неизвестен факт, защото нося маска и съм анонимен, освен за двама човека
За мене тоя е

ПС: Моля да не използвате авторитета на името ми, което съм градил с години за собствени подбуди и да подвеждате обществото, че съм аз. Това, че сте облекли костюма ми не Ви прави мен, а имитатор!!! За четвърти път Ви хващам, но за обществото това е неизвестен факт, защото нося маска и съм анонимен, освен за двама човека

За мене тоя е

Леевски, оле