boabbb написа:Teodor
И аз от там пазарувам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Teodor
daduradam написа:boabbb написа:Teodor
И аз от там пазарувам.
boabbb написа:daduradam написа:boabbb написа:Teodor
И аз от там пазарувам.
Лошото е, че последно време така налепиха цените, че
Middlesbrough написа:http://www.playradio.bg/blog/?p=179
Какво се случва :X:X:X
boabbb написа:
Да-а, добре.Женското може и да е на нормални цени, ама мъжкото ... С тия тениски по 60-70 лева и якета по 300-400 ( не от ест. кожа ), направо са нормални
Е, не е като в Peek and Cloppenberg
, ама пак е скъпо. Дънки - най-добре Kenvelo, а панталони - аз предпочитам български - Teodor, Andrew's ... Тука имам една местна марка Bourjany, които правят доста добри дрехи, ама са си локална марка.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:boabbb написа:
Да-а, добре.Женското може и да е на нормални цени, ама мъжкото ... С тия тениски по 60-70 лева и якета по 300-400 ( не от ест. кожа ), направо са нормални
Е, не е като в Peek and Cloppenberg
, ама пак е скъпо. Дънки - най-добре Kenvelo, а панталони - аз предпочитам български - Teodor, Andrew's ... Тука имам една местна марка Bourjany, които правят доста добри дрехи, ама са си локална марка.
Ти ме шашкаш.Има и някои скъпи женски дрехи, но повечето не са.. Има блузки за по 30-40 лв много хубави, дънките са им по 70 лв.. палтата по 100... Мъжкото не съм гледала.. иначе Andrew's също са хубави.
boabbb написа:Middlesbrough написа:http://www.playradio.bg/blog/?p=179
Какво се случва :X:X:X
Това са маймуни, човечеЗатова съм съгласен с нацистите - на тия в Африка атомните бомби и изличаване от лицето на Земята. Това не са хора
boabbb написа:
За това, щото не си гледала мъжкотоЩото за моята риза трябва квадрат и половина плат
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта