Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Гледах кратък репортаж от победата на Франция . Гола на Бензема е от засада , а феновете на петлите щяха да съборят стадиона . Сякаш и самите те не вярваха в класирането !! 

добро утро

- becks32milan
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Гледах кратък репортаж от победата на Франция . Гола на Бензема е от засада , а феновете на петлите щяха да съборят стадиона . Сякаш и самите те не вярваха в класирането !!
Да.
ЮАР победили Спейн. Салют.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Засада, червен картон, автогол. Светът все още не е свършил 

smoothc написа:boabbb написа:Айде и аз да се включа :
Швеция-Португалия 2:1
Франция-Украйна 3:0
Хърватия-Исландия 3:0
Румъния-Гърция 1:0
Кой ще ги вкара тези три гола!? Оливието ли!?![]()
Украйна са с осем поредни сухи мрежи... и изведнъж,в най-важният за тях мач да допуснат три гола!? Как става този номер,пич...Да,той е възможен,но само и единствено,ако съдията изгони 1-2 от Украйна или отсъди 2-3 дузпи за французите.
Пък отделно си мисля,че вероятността украинците да вкарат е над 60% така че
Ти ли беше с азиатските букмейкъри

Леевски, оле

MuFc1878 написа:Засада, червен картон, автогол. Светът все още не е свършил
На второ поредно световно се класират така-предния път беше Анри с ръката, сега това. Але мосю Платини

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:
На второ поредно световно се класират така-предния път беше Анри с ръката, сега това. Але мосю Платини
Пак ще им се паднат 11 малки негърчета

Red_Girl написа:daduradam написа:Ако имаш кинти взимай си от Зарата, ние бедните душици чакаме нещо на прИмоцийка ако изпадне
Там не са скъпи и има промоции..тва е любимия ми магазин, има всичко, което искам и е хубаво. И на фона на останалите магазини цените са нормални.
Да-а, добре.

Леевски, оле

rhaegar написа:MuFc1878 написа:Засада, червен картон, автогол. Светът все още не е свършил
Да, бе, а гола на Бензема дето го отмениха, как беше ?

Леевски, оле

Нали трябва да изглежда достоверно
Де да знам как е било, не съм гледал мача и честно казано, все ми е тая. Просто всичко живо очакваше да ги побутнат и очакванията се оправдаха

Де да знам как е било, не съм гледал мача и честно казано, все ми е тая. Просто всичко живо очакваше да ги побутнат и очакванията се оправдаха

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага