boabbb написа:А, добро да еЕдна вечер да ме няма и да изпусна голите снимки на колежката
![]()
Наистина е голяма загуба!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:А, добро да еЕдна вечер да ме няма и да изпусна голите снимки на колежката
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MuFc1878 написа:rhaegar написа:Може даже за дузпа и/или червен картон на Украйна да се заложи.
Ай сиктир!!! Нова победа за Украйна и забраняват футбола във Франция със закон
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
becks32milan написа:Украйна са корави, престъпление е да го играете класическа победа за Франция, ма то вие си губите кинти
smoothc написа:becks32milan написа:Украйна са корави, престъпление е да го играете класическа победа за Франция, ма то вие си губите кинти
Силно се надявам,че Украйна може да се превърне в новият източноевропейски кошмар за Франция...20-години по-късно и отново на "Парк де Пренс",и отново за СП в Америка,и разбира се...случайност или не...с треньор/футболист(Дешан),който участва в онзи паметен двубой от 17-11-1993
Цяла България стиска палци за украинците!
Red_Girl написа:boabbb написа:А, добро да еЕдна вечер да ме няма и да изпусна голите снимки на колежката
![]()
Наистина е голяма загуба!
smoothc написа:Швеция-Португалия-1Х(2-1,1-1,1-0)
Франция-Украйна-1Х(1-0,2-1,1-1)
Хърватия-Исландия-1X(2-0,3-0,0-0)
Румъния-Гърция-1Х(1-1,0-0,2-1)
Middlesbrough написа:smoothc написа:becks32milan написа:Украйна са корави, престъпление е да го играете класическа победа за Франция, ма то вие си губите кинти
Силно се надявам,че Украйна може да се превърне в новият източноевропейски кошмар за Франция...20-години по-късно и отново на "Парк де Пренс",и отново за СП в Америка,и разбира се...случайност или не...с треньор/футболист(Дешан),който участва в онзи паметен двубой от 17-11-1993
Цяла България стиска палци за украинците!
мхм ще му кажа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта