Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 15 ное 2013 23:49

Кеф , че Франция ще го издуха . Остава само власите да се вземат в ръце и да изхвърлят мързелите от Елада 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 ное 2013 00:09

Португалия-Швеция(1-0)-Роналдо за пореден път издърпа португалците напред,но все пак реваншът в Стокхолм се очертава да бъде наистина страхотно зрелище.
Исландия-Хърватия(0-0)-Доста любопитен резултат,който въпреки фаворитизираността на хърватите...като нищо може да им изиграе доста лоша шега(цялата тази еуфоричност около исландците,като нищо може да завърши с една слънчева екскурзия до Южна Америка...все пак това е футбол,нека не забравяме :)
Гърция-Румъния(3-1)-Балканското дерби започна наистина ударно,като цяло доста добра преднина за гърците,но пък току виж,онази поговорка за власите се обърне точно срещу тях,а именно:"Елините се давят на края на Дунава" ;)
Украйна-Франция(2-0)-Напълно заслужена победа за домакините.Ако всичко е перфектно,мисля че украинците ще се класират за Мондиала,но пък ...нека да не избързваме,че току виж се намеси мосю Платини!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2013 00:10

Koментаторът по "Диема" на мача Украйна - Франция каза, че гърците бият с 4-1. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 ное 2013 00:17

Страшно посредствен мач от страна на Англия...напълно заслужена победа за чилийците,които играха със страхотно желание и мотивация за победа!
Очаквах доста повече от домакините,но..един Рууни пролет не прави ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2013 00:56

smoothc написа:До залагащите:Англия-Чили (over 3.5 гола ) :)

Ей Богу, пак позна :lol: Как го правиш, не мога да разбера :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 ное 2013 01:20

rhaegar написа:

Е,какво да се прави...не може винаги да се познава :)
Но,обективно погледнато(предвид и последните 5-6 мача на двата отбора),тази опция си бе едно доста добро предизвикателство,пък и едва ли някой изобщо е предполагал,че англичаните няма да успеят да вкарат поне един гол на Чили(едно,че вече във 20-поредни контроли като домакин са успявали,та точно сега ли да не успеят..,пък и коефициента наистина си беше доста добър(2,80 ср.),така че не виждам кое е смешното в случая...По-скоро е смешно,че англичаните играха доста под възможностите си,което от своя страна дава сериозни причини за размисъл на Рой Ходжсън,преди следващия двубой с Германия!

пп:Регър,позволи ми само да те попитам:Някакво по-специално удоволствие/кеф ли изпитваш,когато цитираш още повече и с ирония,моя грешна прогноза за даден двубой?
Толкова ли съм важен за теб,че с такъв ентусиазъм и динамика следиш моите мнения и коментари?
Хах,не предполагах,че си бил чак такъв комлексар ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 ное 2013 06:14

Изображение

добро утро ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 ное 2013 06:54

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Една снимка , хиляди думи :o

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 ное 2013 09:23

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2013 09:26

smoothc написа:
rhaegar написа:

Е,какво да се прави...не може винаги да се познава :)
Но,обективно погледнато(предвид и последните 5-6 мача на двата отбора),тази опция си бе едно доста добро предизвикателство,пък и едва ли някой изобщо е предполагал,че англичаните няма да успеят да вкарат поне един гол на Чили(едно,че вече във 20-поредни контроли като домакин са успявали,та точно сега ли да не успеят..,пък и коефициента наистина си беше доста добър(2,80 ср.),така че не виждам кое е смешното в случая...По-скоро е смешно,че англичаните играха доста под възможностите си,което от своя страна дава сериозни причини за размисъл на Рой Ходжсън,преди следващия двубой с Германия!

пп:Регър,позволи ми само да те попитам:Някакво по-специално удоволствие/кеф ли изпитваш,когато цитираш още повече и с ирония,моя грешна прогноза за даден двубой?
Толкова ли съм важен за теб,че с такъв ентусиазъм и динамика следиш моите мнения и коментари?
Хах,не предполагах,че си бил чак такъв комлексар ;)

Не, не, не ти следя коментарите. Просто пишеш в моята тема, та няма как да пропусна. А и нали ти беше с връзките в сингапурски букита :twisted: Вместо да ни съветваш тука да изкараме някой лев, ти ни фалираш деа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”