Red_Girl написа:boabbb написа:Направи някой зулум да те арестуват, да те видиме по телевизията![]()
Оо , те ме даваха няколко пъти вече. И във нета ме има..![]()
Дай, да вида
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:boabbb написа:Направи някой зулум да те арестуват, да те видиме по телевизията![]()
Оо , те ме даваха няколко пъти вече. И във нета ме има..![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:В нета ме има по снимки в различните медии, а иначе по бтв ме даваха няколко пъти .. Нали преди мач дават публиката и отделно на волей преди време докато говореха ме даваха как подскачам с потника.![]()
И на снимки от шествия също ме има..
boabbb написа:Red_Girl написа:Не знам за тоя бой, но за утре, ако тва с БСП наистина стане, според мене ше бъде много лошо положението и може много хора да не бъдат допуснати до стадиона, ако станат сбивания....
Колежке, ти ще ходиш ли на мача?
boabbb написа:Red_Girl написа:В нета ме има по снимки в различните медии, а иначе по бтв ме даваха няколко пъти .. Нали преди мач дават публиката и отделно на волей преди време докато говореха ме даваха как подскачам с потника.![]()
И на снимки от шествия също ме има..
Пущи линк, дате видя
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

[/center]

[/center]ЕМИЛ написа:Утре ЦСКА-ТО ще ни е*ат яко минимум 3:0 ще паднем
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта