Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 14 ное 2013 17:07

Red_Girl написа:
rhaegar написа:
:lol: ритат го........Те в испанското не смеят да му влезнат, за да не ги съдят после за дискриминация срещу хобитите :lol: Всичките му мачове срещу отбори, които знаят как да играят в защита, са тотал щета.

Ми явно всичките отбори са много зле, щом има толкова вкарани голове. :lol: Дори вашите любими. :lol:

Е то кой отбор от Примера може да играе добре в защита?

Колкото до ШЛ-на мой отбор с качествени защитници не е вкарвал гол 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 14 ное 2013 17:08

Ако Рибери не спечели ЗТ, ще е супер скандално !
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 ное 2013 17:17

MuFc1878 написа:
Red_Girl написа:Всички са под нивото му. Ебават го, че е джуже, нз си какъв, но смятайте другите колко са зле, щом не могат да му стъпят на малкото пръстче. 8-) Какво да се направи, че е най-добрия и заслужава да държи тази златна топка. Не може да се каже на бялото- черно. Абсолютен факт.

Монислава, не и този сезон :)

Когато Меси се пенсионира, нека пак му я дадат :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 ное 2013 17:21

Red_Girl написа:Тва е самата истина колкото и да не ви се иска. Всички го ритат само и само да го контузят, затова на моменти не е в добра форма, но за това, което прави, наистина е основателна причина ревльото Роналдо и компания да му завиждат.

Мило момиче, припомни на нас всички, кой риташе Меси в Мюнхен :|
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 ное 2013 17:26

MCMXIII написа:
Red_Girl написа:Тва е самата истина колкото и да не ви се иска. Всички го ритат само и само да го контузят, затова на моменти не е в добра форма, но за това, което прави, наистина е основателна причина ревльото Роналдо и компания да му завиждат.

Тогава аз бях за Байерн, които наистина бяха много добри. И както казах той невинаги е в добра форма. Но като цяло абсолютно си е заслужавал всичките награди и има още много да печели.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 ное 2013 17:29

Вижте,има и едно друго косвено нещо:Уефа и Фифа през последните няколко години,ясно показаха/ват че толерират и имат сериозен афинитет към Барселона!
Нормално е и в този ред на мисли,постоянно да се толерират техни играчи(да,някои от тях са наистина висша класа),но извинявайте...има/ше и други също толкова добри(да не кажа дори и по-добри),играчи-от Реал Мадрид,Челси,Юнайтед,Байерн,дори Сити...които за всичките тези 4-5 години..изобщо не получиха нужното уважение/респект и феърплей от страна на Фифа/Уефа за своите индивидуални и клубни постижения.
Медиите:"Барса,Великата Барса,Извънземната Барса"...ами Ок,всеки вижда че когато Барселона се развихри/яше(особено в периода 2009-2011)...просто нямаше кой да ги спре(сър Алекс не успя,Моуриньо с 300-та зора все пак успя някак си...но пък после в стремежа си да ги пречупи тотално,буквално стана за смях на целия свят,но това вече е друга тема),но мисля че нямаше нужда от цялото това преекспониране на продукта Барселона...Отделно,че в доста ключови моменти с участието на Барселона(особено в Шампионската лига)...напълно съзнателно се извършваше гавра,буквално геноцид срещу някои отбори(най-вече от Висшата лига ;) )-Челси,Арсенал,които бяха буквално на крачка да елиминират испанците,но....просто им бе умишлено попречено да се случи това!
Разберете едно:Когато Барселона играе на макс,с настроение/желание,пък и особено когато Меси има ден...само адмирации за тях,но когато Барселона играе под възможностите си и явно изпитва трудности със съперника(говоря основно за Шампионската лига...в Примера разликата от +60 точки между 1-10 говори много повече от всичко...) извъднъж настъпва дяволската черта при тях...симулации(Алвеш,Бускетс,Педро,а вече и Неймар,който също много скоро ще бъде посветен в тайните на симулативната игра),жални погледи към съдията,проява на агресия...пък към това като добавиш и безкрайните 5000 паса на 1-2 метра разстояние..то тогава Барселона се превръща в наистина страшно отвратителен отбор.
Последна промяна от smoothc на 14 ное 2013 17:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 ное 2013 17:30

Ако говориш за онзи скандален мач межди Барса и Челси преди няколко години, то тогава Челси грам не заслужаваха. Барса бяха толкова ощетени първия мач и ми е кеф, че продължиха.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 ное 2013 17:31

Red_Girl написа:
MCMXIII написа:

Тогава аз бях за Байерн, които наистина бяха много добри. И както казах той невинаги е в добра форма. Но като цяло абсолютно си е заслужавал всичките награди и има още много да печели.

Разликата е, че Рибери за щастие е в добра форма. Та кой е по- достоен от двамата? Онзи дето не е във форма или кралят на Бавария?

П.П. Аз съм страшен фен на Лео Меси, но през 2010 не той заслужаваше Златната топка. През 2013 не я заслужава пак.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 ное 2013 17:34

MCMXIII написа:
Red_Girl написа:
MCMXIII написа:

Разликата е, че Рибери за щастие е в добра форма. Та кой е по- достоен от двамата? Онзи дето не е във форма или кралят на Бавария?

П.П. Аз съм страшен фен на Лео Меси, но през 2010 не той заслужаваше Златната топка. През 2013 не я заслужава пак.

Виж сега аз много обичам Байерн и Барса. И който футболист от тях да спечели златната топка, ще се радвам. Предвид факта, че Байерн ги разбиха за ШЛ съм съгласна Рибери да я вземе. Но няма как да кажа, че Меси също не я заслужава.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 ное 2013 17:37

Остава да заобичаш и Реал. Така пък ако случайно я вземе Роналдо, пак ще си доволна :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”