pomiqr63 написа:Red_Girl написа:Soulen написа:НА световното съм за Германия, Белгия и Бразилия
Приема се, макар че освен Германия ми харесва и Холандия.
Ред гърл, искам да те напълня с акъл.
Няма откъде да го вземеш, шефе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr63 написа:Red_Girl написа:Soulen написа:НА световното съм за Германия, Белгия и Бразилия
Ред гърл, искам да те напълня с акъл.
Red_Girl написа:Soulen написа:НА световното съм за Германия, Белгия и Бразилия
smoothc написа:Холандците наистина притежават страхотен микс от опитни и класни играчи+някои прекрасни млади таланти,пък и да не забравяме че в лицето на Луис Ван Гаал,ако не друго то поне притежават солиден треньорски опит...и в този ред на мисли,цялата тази комбинация(добавяйки и "дребния детайл",че за някои от т.нар ветерани,това СП ще е последния шанс за нещо наистина голямо(разбирайте купата)),а и предвид разочарованията от 2010 и 2012...холандците със сигурност ще бъдат един от топ фаворитите на Мондиала.
Опит+класа+потенциал+играчи с манталитет на шампиони+стабилен треньор+мотивация за реваншизъм...Уау,определено си струва да заложиш на "Лалетата"
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Пике: Ако Меси спечели Златната топка, ще се смея много, много
MuFc1878 написа:Пике: Ако Меси спечели Златната топка, ще се смея много, много
![]()
![]()
Съгласна съм и ме е яд, че не успяха преди това. Дано сега се представят много добре.
smoothc написа:Съгласна съм и ме е яд, че не успяха преди това. Дано сега се представят много добре.
Ако питаш мен,мисля че заслужаваха поне една идея повече трофея,отколкото испанците.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

GGMU_forever написа:Аз ще бъда за БразилияПомня как 2010 световното плачех за бразилците, защото паднаха по нелеп начин от холандците заради Фелипе Мело мисля, че беше.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта