boabbb написа:Колежке на всичките ти неща ми излизат бели квадратчетаНа коя песен е направил "кавър" Миле Китич
Тони Стораро - Кажи ми като мъж
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Колежке на всичките ти неща ми излизат бели квадратчетаНа коя песен е направил "кавър" Миле Китич
we are the champions написа:boabbb написа:Колежке на всичките ти неща ми излизат бели квадратчетаНа коя песен е направил "кавър" Миле Китич
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:we are the champions написа:boabbb написа:Колежке на всичките ти неща ми излизат бели квадратчетаНа коя песен е направил "кавър" Миле Китич
Не ми говорете за шибания мангал. Веднъж се излъгах да отида на чалготека с едни приятели и тоя мангал направо уби всякакво настроение с мудните си приспивни шибани песни
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Soulen написа:Не ми говорете за шибания мангал. Веднъж се излъгах да отида на чалготека с едни приятели и тоя мангал направо уби всякакво настроение с мудните си приспивни шибани песни
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
boabbb написа:Soulen написа:we are the champions написа:boabbb написа:Колежке на всичките ти неща ми излизат бели квадратчетаНа коя песен е направил "кавър" Миле Китич
Не ми говорете за шибания мангал. Веднъж се излъгах да отида на чалготека с едни приятели и тоя мангал направо уби всякакво настроение с мудните си приспивни шибани песни
ЕДИН път се излъгал да ходи на чалготекаИзлъжи се още 1 път и ще почне да ти харесва
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:Лъгали са ме безброй пъти
Red_Girl написа:Soulen написа:Лъгали са ме безброй пъти
Дам, някой също те е излъгал да си от Челси.![]()
Soulen написа:Red_Girl написа:Soulen написа:Лъгали са ме безброй пъти
Аз съм първия Челсист в моя род![]()
И второ поколение Левскар.
Red_Girl написа:Soulen написа:Лъгали са ме безброй пъти
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта