Red_Girl написа:но на никого от вас няма да му стиска да го направи.
Кое да направи ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:но на никого от вас няма да му стиска да го направи.
daduradam написа:Red_Girl написа:но на никого от вас няма да му стиска да го направи.
Кое да направи ?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:daduradam написа:Red_Girl написа:но на никого от вас няма да му стиска да го направи.
Кое да направи ?
Тва със смърдяшите чорапи и обувки. Виж на предната страница.
Red_Girl написа:Теч от Мтел съваляват много! Как може в 9 да ми звъннат и да ми говорят глупости за Коледни оферти, докато спя още. Мисля, че скоро няма да го направят. А вие сте още по-скандални, като говорите за вонящи чорапи, обувки и прочие, но на никого от вас няма да му стиска да го направи.
boabbb написа:Това с радиоактивните чорапи вяро е скандално, виж моя метод с ноктите не е лош, ама ако се прекали, може да сдере чаршафа
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:boabbb написа:Това с радиоактивните чорапи вяро е скандално, виж моя метод с ноктите не е лош, ама ако се прекали, може да сдере чаршафа
Айде и без тва.. Най-много да изплашиш момичето или да се комплексира, че имаш по-хубави нокти от нейните.
daduradam написа:rhaegar написа:daduradam написа:Книгата "Игрите на глада" заслужава ли си ? Предлагат ми я заедно с "Възпламеняване" на 15 лв...
Ако ти се чете на екран/искаш да похарчиш 15-те кинта за бира http://chitanka.info/person/suzanne-collins
Тцц, не ме кефи така на комп да я чета.Силен съм на хартиен носител
Хубава ли е иначе ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
boabbb написа:Red_Girl написа:boabbb написа:Това с радиоактивните чорапи вяро е скандално, виж моя метод с ноктите не е лош, ама ако се прекали, може да сдере чаршафа
Айде и без тва.. Най-много да изплашиш момичето или да се комплексира, че имаш по-хубави нокти от нейните.
Нали знаеш, ноктите на краката са за рязане, когати почнат да те стягат обувките
boabbb написа:Нали знаеш, ноктите на краката са за рязане, когати почнат да те стягат обувките
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта