Groucho написа:У кварталната аптека е почнала работа страотна фармацефкъ, почти абсолютнаТаа вечер че настинем
Ти па по къв повод си влязъл в аптеката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:У кварталната аптека е почнала работа страотна фармацефкъ, почти абсолютнаТаа вечер че настинем
Red_Girl написа:Тва е скандално! Бояджия!![]()
Red_Girl написа:Groucho написа:У кварталната аптека е почнала работа страотна фармацефкъ, почти абсолютнаТаа вечер че настинем
Хаха, ако почнеш да ходиш за лекарства само, ше помисли, че си некав кекав.
LSFC 1914 написа:Red_Girl написа:Тва е скандално! Бояджия!![]()
Ако аз съм бояджия, ти си минетчийка!

Кашчей написа:Red_Girl написа:Groucho написа:У кварталната аптека е почнала работа страотна фармацефкъ, почти абсолютнаТаа вечер че настинем
Хаха, ако почнеш да ходиш за лекарства само, ше помисли, че си некав кекав.
Он, ако е читав, немаше да е от Левски и Милан![]()
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

South_Park написа:LSFC 1914 написа:Red_Girl написа:Тва е скандално! Бояджия!![]()
Не мисля ,че това е обида към жена , а по-скоро комплимент
South_Park написа:LSFC 1914 написа:Red_Girl написа:Тва е скандално! Бояджия!![]()
Не мисля ,че това е обида към жена , а по-скоро комплимент
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Хаха, ако почнеш да ходиш за лекарства само, ше помисли, че си некав кекав.
Dani написа:Ти па по къв повод си влязъл в аптеката?
daduradam написа:Снимай я и директно в темата за красиви женски създания
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта