Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 22:59

Soulen написа:Станко,навсякъде рекламираш лявото и казваш,че дясното е за корпорациите, а сега обърна плочата. Последно леви педали или десни капиталисти :roll:

Лявата политика защитава интересите на работниците, дясната на шефовете им 8-) Ти сам прецени 8-) Ако си човек с някакъв бизнес, ще те оправдая, че си с дясно мислене, ама не е нормално да си работник на заплатка и да кълнеш тези, защитаващи твоите интереси 8-) Това в момента не е ляво управление (имам предвид в Европа), както и нашето БСП няма нищо общо с лява партия. Това са си едни либерасти, които използуват слабостта на хората, възползуват се от тяхното милосърдие и състрадание и под мотото на левите идеи защитават лобистките корпоративни интереси 8-) В общи линии, сега прокламирашите се леви, са по-десни и от десните партии 8-) Аз може и да съм ляв по убеждения, но не съм сляп. Десните поне са по-крайни, а в момента Европа се нуждае точно от това 8-) Само да уточня, че ГЕРБ не са дясна партия :!: В България такава партия също няма 8-)

П.П. А какво да кажем за християндемократите на Меркел. По какъв начин тази партия начело с комсомолската секретарка от ГДР защитава християнството? Като извика десетки милиони мързеливи и неграмотни ибрястики в Европа ли?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2015 00:15

Как е възможно велик и развит народ, като френският по-толкова елементарен начин да се хваща на радикални и малоумни популисти, не мога да разбера...
Ясно ми е, че във Франция, както навсякъде в Европа има едно съществено недоверие и отвращение към партиите на статуквото, ясно ми е, че Оланд е пълен провал, но Льо Пен ли според французите е алтернативата на Франция !?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 дек 2015 00:25

dunavfc написа:Как е възможно велик и развит народ, като френският по-толкова елементарен начин да се хваща на радикални и малоумни популисти, не мога да разбера...
Ясно ми е, че във Франция, както навсякъде в Европа има едно съществено недоверие и отвращение към партиите на статуквото, ясно ми е, че Оланд е пълен провал, но Льо Пен ли според французите е алтернативата на Франция !?

Не зная дали си ходил във Франция, ама аз съм ходил. На хората им е писнало от емигранти от бившите им колонии - араби и негри, които нито се интегрират, нито работят 8-) Създават само престъпност 8-) Политиците не се вслушваха дълго време в гласа на избирателите си, резултатът е на лице 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 00:28

dunavfc написа:Как е възможно велик и развит народ, като френският по-толкова елементарен начин да се хваща на радикални и малоумни популисти, не мога да разбера...

Не гледай на Льо Пен като на Волен. ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2015 00:29

Французите нямат проблем с имигрантите толкова, колкото имат с френските си граждани от арабски или мюсюлмански произход. Айде, да речем, че Льо Пен спре имигрантският поток към Франция на 100 % и изгони всички останали, които са дошли в страната и през последните 2-3 год. Какво правим обаче с тези, които са френски граждани ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2015 00:30

diplomat написа:

Самият факт, че тая малоумна пачавра кани на своите свирки тоя ръб и се снима с него, лично за мен е достатъчен факт, за да разбера, че тая особа не е много нормален човек.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 00:30

dunavfc написа:Французите нямат проблем с имигрантите толкова, колкото имат с френските си граждани от арабски или мюсюлмански произход. Айде, да речем, че Льо Пен спре имигрантският поток към Франция на 100 % и изгони всички останали, които са дошли в страната и през последните 2-3 год. Какво правим обаче с тези, които са френски граждани ?

Ако има терористичен проблем, това е за службите и военните.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 00:32

dunavfc написа:
diplomat написа:

Самият факт, че тая малоумна пачавра кани на своите свирки тоя ръб и се снима с него, лично за мен е достатъчен факт, за да разбера, че тая особа не е много нормален човек.

А съдиш ли, примерно, Камерън или Оланд, защото са в присъствието на Борисов? :mrgreen: ВС сигурно е изнаглял и се е самопоканил на изявите им. :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 дек 2015 00:32

Моля те, дай шанс на новороденото бебе да порасне 8-)

С молитви не става, синко, трябва и акъл(който в случая липсва).
Рубла-недоносче :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2015 00:41

diplomat написа:
dunavfc написа:
diplomat написа:

А съдиш ли, примерно, Камерън или Оланд, защото са в присъствието на Борисов? :mrgreen: ВС сигурно е изнаглял и се е самопоканил на изявите им. :mrgreen:

Борисов е премиер на страна от ЕС, няма нищо по-нормално от това да бъде канен на подобни свирки. Докато Сидеров беше поканен на събитие в което присъстваха представители на подобни "патриотични" партии, като Фарадж, Вилдерс, представители на Йобик и т.н.

Върни се в “Свободна зона”