Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:21

sin4ec написа:Тука нищо не става, който може-да се спасява, само не знам къде ще се спасява, че Европа никак не върви на добре...учете испански-и в Южна Америка, там има бъдеще. И са християни, ако и да са католици. На рок концертите е фрашкано с млади хора, абе има живот! И не без значение-много красиви девойки има, не е кат в Европа. И дашни :)

И на мен за там ми са насочени мислите :) Най-вече към Уругвай 8-) Другите ми дестинации са Чили и Аржентина 8-) Ама то Монтевидео е на 120 км от Буенос Айрес, само дето спокойствието и сигурността в първия са къде, къде на по-високо ниво, така че е за предпочитане 8-) Има и някой лев настрани, така че няма да се почва от нулата. Има още малко време, да видим как ще се развият нещата. Ама ако не се оправят и продължат да пълнят Европата с ибрястики, до 1-2 годинки си хващам чукалата, забирам семейството и без мен :)
Последна промяна от CTAHKO на 06 дек 2015 20:22, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2015 20:22

Северна Корея заплаши с ядрена атака Турция, ако Ердоган се съюзи със САЩ или Ислямска държава, предаде Mizan News agency, цитирани от BIG5

Лидерът Ким Чен Ун е заявил, че ако Турция се изправи срещу Русия или продължава своята подкрепа наИслямска държава в Сирия и Ирак, Пхенян няма да се поколебае да започне ядрена атака срещу тях.

Ударът да не е с онази ракета д'ет лети само през ноща, да не я заслепява слънцето ? :? :roll: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 дек 2015 20:31

THE G.A.M.E написа:Ударът да не е с онази ракета д'ет лети само през ноща, да не я заслепява слънцето ? :? :roll: :mrgreen:

Па то има 5-6 часа разлика между двете страни. Ракетата трябва да се приземи за малко в Узбекистан, да изчака да се стъмни и отново да поеме към Турция :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:32

THE G.A.M.E написа:
Северна Корея заплаши с ядрена атака Турция, ако Ердоган се съюзи със САЩ или Ислямска държава, предаде Mizan News agency, цитирани от BIG5

Лидерът Ким Чен Ун е заявил, че ако Турция се изправи срещу Русия или продължава своята подкрепа наИслямска държава в Сирия и Ирак, Пхенян няма да се поколебае да започне ядрена атака срещу тях.

Ударът да не е с онази ракета д'ет лети само през ноща, да не я заслепява слънцето ? :? :roll: :mrgreen:

Другарят Ун може да си позволи всякакви ракети 8-) Това кога му е пречило 8-) Ако трябва ще скрие слънцето, за да не пречи на полета на ракетата и пак ще ги унищожи 8-) Рано или късно загниващият империализъм ще усети мощта на великия вожд 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2015 20:34

"Оправдателните тези", заедно с демагогията, инсинуациите и стъкмистиката са си типично ваши (рубладжийски) патенти.
Каквото съм казал, съм го казал!

p.s.Ех, цял живот ревете за "Матушка Россия" - колко е велика, хубава и богата, а какви планове кроите....
Рубладжий????

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:34

Groucho написа:
THE G.A.M.E написа:Ударът да не е с онази ракета д'ет лети само през ноща, да не я заслепява слънцето ? :? :roll: :mrgreen:

Па то има 5-6 часа разлика между двете страни. Ракетата трябва да се приземи за малко в Узбекистан, да изчака да се стъмни и отново да поеме към Турция :lol:

Той ще я пусне срещу движението на Земята и така ще спести няколко часа 8-) Поне от стратегическа гледна точка, мисля че така е редно 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:36

smoothc написа:"Оправдателните тези", заедно с демагогията, инсинуациите и стъкмистиката са си типично ваши (рубладжийски) патенти.
Каквото съм казал, съм го казал!

p.s.Ех, цял живот ревете за "Матушка Россия" - колко е велика, хубава и богата, а какви планове кроите....
Рубладжий????

Нещо пртив рублата ли имаш 8-)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 дек 2015 20:38

CTAHKO написа:Той ще я пусне срещу движението на Земята и така ще спести няколко часа 8-) Поне от стратегическа гледна точка, мисля че така е редно 8-)

Може да й лепнат един будилник и да я пратят по пощата на турците :roll: Това също е решение :lol: 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2015 20:45

Нещо пртив рублата ли имаш?

О, не, Станко! За мъртвите - добро или нищо :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:59

smoothc написа:
Нещо пртив рублата ли имаш?

О, не, Станко! За мъртвите - добро или нищо :)

Моля те, дай шанс на новороденото бебе да порасне 8-) Имаш рубла-пиеш мляко 8-)

Върни се в “Свободна зона”