Red_Girl написа: Спирам с виното.И ставам сериозна.
Виждам не си си взела поука и затъваш все повече в дълбините на битовия алкохолизъм.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа: Спирам с виното.И ставам сериозна.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа: Спирам с виното.И ставам сериозна.
Виждам не си си взела поука и затъваш все повече в дълбините на битовия алкохолизъм.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Bambina_Rossa написа:Не казвам цели фермани, но една идея по съдържателно. Щото с тва "нищо" по никакъв начин не ме привличаш. Ако кажеш с две три думи повече, може и да стане.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Guy написа:Защото с нищо не го показваш и гледаш да ми правиш напук.
Не ти правя напук, просто ти си недоволна, че не пиша цели фермани за себе си и се засягаш оттам.
Така и не разбра, че аз съм загадъчен, мистериозен .... мистериите затова са толкова привлекателни, понеже има нещо неизвестно, нещо което те чопли непрестанно, чопли те и те привлича все повече и повече.
daduradam написа:Как да си изтрия ЛС-тата
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Bambina_Rossa написа:Не казвам цели фермани, но една идея по съдържателно. Щото с тва "нищо" по никакъв начин не ме привличаш. Ако кажеш с две три думи повече, може и да стане.
Айде, айде .... знаем се, да не се лъжем.
Bambina_Rossa написа:От вчера почнах.Досега не бях лизвала толкова дълго време. И то щото виното е готово вече и е страхотно. Още по-хубаво от миналата. Толкова го чаках. А и не се наливам. На обяд малко и сега малко.![]()
1982 написа:Bambina_Rossa написа:От вчера почнах.Досега не бях лизвала толкова дълго време. И то щото виното е готово вече и е страхотно. Още по-хубаво от миналата. Толкова го чаках. А и не се наливам. На обяд малко и сега малко.![]()
Айде, айде ... аз като влезна тук, все се наливаш. Как пък един път не беше на натурален сок или минерална вода ?!?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта