Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 21:21

Red_Girl написа: Спирам с виното. :lol: И ставам сериозна.

Виждам не си си взела поука и затъваш все повече в дълбините на битовия алкохолизъм.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 ное 2013 21:23

Как да си изтрия ЛС-тата :shock:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 21:24

1982 написа:
Red_Girl написа: Спирам с виното. :lol: И ставам сериозна.

Виждам не си си взела поука и затъваш все повече в дълбините на битовия алкохолизъм.

От вчера почнах.Досега не бях лизвала толкова дълго време. И то щото виното е готово вече и е страхотно. Още по-хубаво от миналата. Толкова го чаках. А и не се наливам. На обяд малко и сега малко. :oops:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 21:25

Bambina_Rossa написа:Не казвам цели фермани, но една идея по съдържателно. Щото с тва "нищо" по никакъв начин не ме привличаш. Ако кажеш с две три думи повече, може и да стане.

Айде, айде .... знаем се, да не се лъжем.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 21:25

1982 написа:
Red_Guy написа:Защото с нищо не го показваш и гледаш да ми правиш напук.

Не ти правя напук, просто ти си недоволна, че не пиша цели фермани за себе си и се засягаш оттам.

Така и не разбра, че аз съм загадъчен, мистериозен .... мистериите затова са толкова привлекателни, понеже има нещо неизвестно, нещо което те чопли непрестанно, чопли те и те привлича все повече и повече.

Това е проблемът на младите кандидат зайкоеби-не пишат, искат да са загадъчни, но не усещат границата, до която да са загадъчни 8-) :P
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 21:26

daduradam написа:Как да си изтрия ЛС-тата :shock:

Значи наи-долу има опция " Маркирай всички" или които си избереш.. След тва имаш опция" Изтрий" и си готов.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 21:26

1982 написа:
Bambina_Rossa написа:Не казвам цели фермани, но една идея по съдържателно. Щото с тва "нищо" по никакъв начин не ме привличаш. Ако кажеш с две три думи повече, може и да стане.

Айде, айде .... знаем се, да не се лъжем.

Аз знам, ти не ме разбираш. Над 100 пъти ти казах.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 21:27

Bambina_Rossa написа:От вчера почнах.Досега не бях лизвала толкова дълго време. И то щото виното е готово вече и е страхотно. Още по-хубаво от миналата. Толкова го чаках. А и не се наливам. На обяд малко и сега малко. :oops:

Айде, айде ... аз като влезна тук, все се наливаш. Как пък един път не беше на натурален сок или минерална вода ?!?!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 21:27

Събирам залози 3:1 дали ще еотворен гаражът, за да си купя още бира :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 ное 2013 21:28

1982 написа:
Bambina_Rossa написа:От вчера почнах.Досега не бях лизвала толкова дълго време. И то щото виното е готово вече и е страхотно. Още по-хубаво от миналата. Толкова го чаках. А и не се наливам. На обяд малко и сега малко. :oops:

Айде, айде ... аз като влезна тук, все се наливаш. Как пък един път не беше на натурален сок или минерална вода ?!?!

Било е!

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”