Blue_Girl написа:Да! Не ми харесват такива повърхностни отговори.
Пак се заяждаш с мен и ми се сопваш.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Да! Не ми харесват такива повърхностни отговори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
daduradam написа:
Смеещото се човече за какъв е там тогава
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Blue_Girl написа:Да! Не ми харесват такива повърхностни отговори.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Blue_Girl написа:Да! Не ми харесват такива повърхностни отговори.
Red_Girl написа:1982 написа:Blue_Girl написа:Да! Не ми харесват такива повърхностни отговори.
Казвам какво искам и как обичам , а ти пак си недоволен. После: Ние не ви разбираме..
Кашчей написа:
Пич, изпрати и един букет от червени лилиуми, с бели алпийски маргарити за добавка и много зеленина, за да има красота в букета.
И що се не вземете най-сетве, та да отворим шампанското?!
Red_Girl написа:Кашчей написа:
Пич, изпрати и един букет от червени лилиуми, с бели алпийски маргарити за добавка и много зеленина, за да има красота в букета.
И що се не вземете най-сетве, та да отворим шампанското?!
Предпочитам розови. По-нежни са.
LSFC 1914 написа:Кашчей, "Исус" се пише с две "и" ИИСУС.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jokercheto82 и 10 госта