Red_Girl написа: По-добре да не играем, отколкото да се давам в Иртиш.
А ти къде се "даваш"???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа: По-добре да не играем, отколкото да се давам в Иртиш.
blue avalanche написа:Red_Girl написа: По-добре да не играем, отколкото да се давам в Иртиш.
А ти къде се "даваш"???![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Аз казах, че трябва да са вън! И тогава коментирах какви са смотани!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа: Как се изниза мазно мазно....![]()
Не съм, Левски си би и ми е все тая за васПрегледах малко вашия форум, омръзна ми да чета и напуснах, гледам сега и един на мой статус как иска да бъде набит, наслаждавам се и така.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа: Как се изниза мазно мазно....![]()
Не съм, Левски си би и ми е все тая за васПрегледах малко вашия форум, омръзна ми да чета и напуснах, гледам сега и един на мой статус как иска да бъде набит, наслаждавам се и така.
Гледам,че си се заградила в тоя ФБ от много ентелегентни сини капацитети!Дано не те изкривят ептен,макар че натам отиват нещата!Дано не стане де,ти не си чак толкова зле колкото го изкарваш във ФБ(поне така си мисля,до колкото те познавам
)...
ralka_levskarka написа:Ама аз така се забавлявам, говоря си с Иво по скайпа и "шапка на тояга"
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Ама аз така се забавлявам, говоря си с Иво по скайпа и "шапка на тояга"
Интересен начин на забавление!Дано приятелите ти цесекари да не ти се обиждат(като мене) !Ако са останали някви де...
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Ама аз така се забавлявам, говоря си с Иво по скайпа и "шапка на тояга"
Интересен начин на забавление!Дано приятелите ти цесекари да не ти се обиждат(като мене) !Ако са останали някви де...
Приятелите ми цесекари не ги храня. Теб храня ли те?Спорили сме, ама не си ми викал да умра, нали? Ама тоя където се е писал ПаФчо да ми казва недо****а кифла, определено няма да го бъде..
delqnski47 написа:Е ти не ни храниш ''пряко'',ти ни храниш ''косвено''![]()
!ЦС*КА,прасета...
То пак си е обида реално,затова се ''усъмних'' в бройката ти червени приятели!
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Е ти не ни храниш ''пряко'',ти ни храниш ''косвено''![]()
!ЦС*КА,прасета...
То пак си е обида реално,затова се ''усъмних'' в бройката ти червени приятели!
Е такива като теб, които ме познават, не ми се обиждатДаже имам едно бивше ;д цесекар е, а сме си приятели и на рождения ми ден щеше да идва, ама се прецакаха нещата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта